To top
21 Sep

Placeri feminine parfumate

Astazi este despre arome proaspete si bucurii de interior potrivite perfect cu sezonul care vine. Este vorba despre placerea cu care iti porti hainele, placerea cu care te pregatesti sa mergi la culcare in asternuturi parfumate si chiar despre placerea de a-ti calca hainele. Am fost incantata sa descopar aceste arome de la Sabon, pe care m-am gandit sa le impartasesc cu voi, eu fiind o mare iubitoare de odorizante atat de textile, cat si de casa. Poate suna cliseic dar cel care mi se pare cel mai sarmant este cel cu lavanda si salvie, doua plante cunoscute pentru proprietatile lor calmante si de inducere a unei stari de bine.

Pentru ca mai bine decat as face-o eu, o fac informatiile precise ale noii colectii Sabon, va las aici detalii despre fiecare produs. Enjoy the autumn!

Imbrățișând fiecare element al existenței noastre, ambianța plăcută din casă dă tonul unui întreg stil de viață – cald, rafinat și primitor. La SABON, îngrijirea corpului și îngrijirea locuinței sunt aspecte ale aceleiași experiențe holistice, iar cu noua noastră colecție de parfumuri pentru textile e atât de simplu să oferi casei tale atenție și iubire marca SABON.

Fiecare dintre aceste arome inspirate de natură a fost creată păstrând standardele de înaltă calitate ale aromelor destinate produselor SABON de îngrijire corporală pe care le știi și deja le iubești. Sunt parfumuri fine, care împrospătează țesăturile și aerul din locuință într-un mod subtil și elegant.

Parfumurile pentru țesături completează perfect celelalte game de produse SABON destinate locuinței, cum ar fi difuzoarele de aromă și lumânările parfumate, și pot fi aplicate pe haine, lenjerii de pat, perdele, cuverturi și oriunde e nevoie de un plus de eleganță și prospețime. Colecția conține cinci parfumuri captivante, disponibile fiecare în două dimensiuni – 300ml și 100ml – prezentate în ambalaje de sticlă premium. (300ml;  100ml) 

IASOMIE & YLANG YLANG

Proaspăt & Floral

Inspirat de Iasomie, aroma Sabon deja cunoscută, și îmbogățit cu note de vârf fructate, de citrice, și parfum cald de mosc, e o combinație elegantă de arome ce induc relaxare și calm.

IN & BUJOR ALB

Proaspăt & Delicat

Notele citrice și aroma bogată de trandafiri, bujori și iris, îngemănate armonios într-un parfum e evocă delicatețea absolută și eleganță pură.

WHITE TEA & BERGAMOTĂ

Proaspăt & Acidulat

Inspirat de aroma noastră White Tea. O adiere fină și delicată de bergamotă, ceai alb și note de trandafiri, pentru o senzație de prospețime și revitalizare.

LAVANDA SI SALVIE

Proaspăt & Pur

Sursa de inspirație e aroma noastră emblematică – Paciulie Lavandă Vanilie; notele de vârf de lavandină înflorită, o inimă verde de salvie și notele de bază profunde, de paciuli, te fac să simți că pătrunzi într-un câmp de flori provensal.

GENTLEMAN

Proaspăt & Masculin

Același parfum pentru textile Gentleman, îmbogățit cu note de bergamotă și paciuli seducător, pentru o o aromă masculină incitantă și fresh.

 

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply