To top
3 Apr

Balmain Hair Couture S/S

Sa ne gandim la vara, la ce vom purta, la cochetarie, la idile, la par scaldat in soare si picioare bronzate. La rochii din batist si la parfumuri subtile. La tot ce pare atat de departe, in acest moment, de noi.

Va propun astazi sa ne detasam putin de contextul actual si sa ne facem o lista de must-have pentru sezonul viitor.

O sa incept cu o scurta prezentare de sezon a colectiei Balmain Hair Couture 2020, creata de Olivier Rousteing, un omagiu adus anilor 80, unde nuantele pastelate, denimul si elementele grafice monocrome sunt the stars.

Sunt foarte multe produse care merita studiate in aceasta colectie, dar, asa cum v-am obisnuit, va voi vorbi de cele care mi-au atras atentia in mod deosebit.

Luminous Blonde Set– un refresh pentru cele care au suvite sau par grizonat, par blond natural sau decolorat. Este o super investitie pentru ca produsele acestui set va pot ajuta sa combateti tonurile calde care apar ca expunere la clor, dar si previne decolorarea si matuirea culorii. Asa ca il recomand cu toata increderea.

Setul contine: Sun Protection Spray, Illuminating Shampoo White Pearl si pieptan alb

 

 

Summer Night Essential Kit- un set de lux pentru a avea un hairstyling lejer, cu ajutorul atat al produsului Leave-in- Conditioning Spray, cat si al clamei Pince –  a – cheveaux, un accesoriu lucrat manual, cu monograma brandului placata in aur de 18 K. Spray-ul hraneste, hidrateaza si reda vitalitatea parului.

 

Summer Rituals Set– este potrivit pentru un look fresh. Sun Protection Spray este imbogatit cu filtre UVA si UVB, asa ca protejeaza foarte bine, iar Texturizing Salt Spray va poate asigura o coafura rebela, cu aspect natural. Cea de-a treia piesa a setului este un simpatic pieptan alb.

Foarte mult mi-au placut accesoriile de par ale acestei colectii, inspirate de colectiile traditionale ale casei. Fiecare accesoriu este realizat prin tehnici traditionale, din piele naturala de buna calitate cu detalii fine placate cu aur de 18 k si in niste nuante de fondante- pastelate.

 

 

 

Mai puteti alege si miniseturi de travel sau prosoapele Spa roz, verde sau lavanda ( la achizitionarea unui prosop primiti doua produse Summer Styling Essentials.

 

 

Pe lsita mea, in ordinea dorintelor, se afla: Texturizing Salt Spray, Illuminating Shampoo White Pearls si o clama de par roz pudrat.

Produsele vor fi disponibile, in curand in saloanele partenere.

Pe curand, cu noutati!

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply