To top
7 Feb

Sensual Valentine’s Day @Victoria’s Secret

Dragostea e o stare ce nu tine cont de zi, ora, conventii si consecinte. Nu cred nici ca exista o singura zi pe care sa o dedicam acesteia, insa, daca Valentine’s Day este o preocupare pentru multi, atunci e bine sa oferim cadouri senzuale. Si, cum senzualitatea- concept este o treaba destul de abstracta, senzualitatea concreta se exprima si prin haine. In acest registru, m-am gandit sa va propun 5 itemuri seducatoare prin finete, cromatica si nonsalanta, de la Victoria’s Secret.

So, voila:

Alte propuneri Victoria’s Secret:

Glitter all night long – sutienele push-up și slipul cu ștrasuri sunt cea mai bună alegere, pe sub o rochie sexy sau pentru a adăuga un strop de glamour unei seri speciale.

Baby doll vs Teddy body – dantelă, funde și joc de transparențe pentru cel mai sexy duel din toate timpurile: dulce vs îndrăzneață. Tu poți fi ambele, în roșu!

Me&I – o declarație de dragoste pentru propria persoană începe cu răsfățul unei pijamale luxoase din satin, perfectă pentru o seară de relaxare, alături de cea mai importantă persoană din viața ta – tu însăți. Mergi pe propunerea de design Victoria’s Secret cu inimioare – trendul ce va continua mult și după Valentine’s Day.

Every day lace – dacă faci parte dintre cele ce adoră dantela inclusiv purtata pe sub hainele sport, te vei îndrăgosti de colecția Dream Anglels, ce aduce în prim plan piese comode, ce pun în evidență silueta, rămânând invizibile sub orice tip de ținută.

Descoperă colecția completă și cele mai frumoase piese de lenjerie pentru Valentine’s Day, exclusiv în magazinul Victoria’s Secret, din Băneasa Shopping City.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply