To top
20 Sep

Style Bulletin cu Alina Picu

Nu ne cunoastem personal, insa ii admir postarile de pe Facebook si pozele cu aer parizian. Nu o sa spun doar ca este foarte frumoasa, ci are mult stil si un simt al bunul gust foarte dezvoltat. Fie ca poarta un costum alb, fie ca o palarie ii ascunde privirea sau ca poarta o tinuta casual, intotdeauna te face sa o privesti cu invidie, dar cu acea invidie frumoasa, care te face sa ii urmezi exemplul. Alina Picu- Brand Advertsing Specialist Tarom- poate fi numita cu lejeritate o femeie care stie sa te faca sa o remarci fara efort si care te cucereste prin amestecul de naturalete si charme. O lectura ca o zi de vara insorita!

What do you wear when you want to seduce:

Conexiunea se creează prin comunicare, spontaneitate și naturalețe.

În același timp, ar fi o ipocrizie să spun că nu am grijă să aleg piese care mă pun în evidență cel mai bine. Dar asta încerc să fac zilnic, desigur, raportându-mă în același timp la context și la felul în care mă simt.

Însă, cred cu tărie că cea mai puternică armă a unei femei este energia pe care o emană și încrederea în ea însăși pe de o parte, iar pe de altă parte, misterul, acea aură enigmatică care întotdeauna te face să-ți dorești să afli mai mult.

Do you dress according to trends:

Doar în măsura în care respectivele articole mi se potrivesc.

Altminteri, nu port niciodată un articol doar pentru că spune cineva, se arată într-o vitrină sau scrie într-o revistă anume.

Lifestyle rule:

Nimic sub semnul hazardului.

Oferă ceea ce vrei să primești.

Încurajează și ajută cât de mult poți.

Îngrijeste-ți sufletul și fii bun cu inima deschisă.

Zâmbește.  

What’s chic now: 

O plimbare ca o întoarcere în timp, în istoria monarhiei franceze, la Chantilly- un domeniu princiar, renumit pentru colecţia sa de picturi (a doua după Luvru din Franța), a spectacolelor ecvestre și a minunatelor grădini, unde realmente pierzi noțiunea timpului, având toate șansele să rămâi blocat (precum subsemnata) după închiderea porților domeniului. Dar asta e altă poveste…cu garduri electrice și adrenalină cât cuprinde:))

Cu toții am crescut cu poveștile de cap și spadă ale Franței, cu aventurile regilor și reginelor sau începutul luptei pentru drepturile omului, odată cu Revoluția Franceză. Ce poate fi mai chic decât să ai ocazia să pășești în castelele în care s-au întâmplat toate astea, să te plimbi sau chiar să faci un picnic în grădinile lor?!

Essential outfit for weekend

Cămașă lui (albă) 🙂

A place to be

TOUJOURS PARIS.

Iubesc România din toți rărunchii, dar Franța este tărâmul evoluției mele sufletești.

Iar Parisul e locul în care mă regăsesc. Cel mai frumos loc de pe Pământ și mai aproape de sufletul meu, care mă insipră într-o manieră aparte. Și tărâmul celor mai frumoase amintiri.

Au trecut vreo 15 ani de când l-am vizitat prima dată, dar nu mă satur să-l privesc și de fiecare dată îl revăd cu alți ochi.

Your secret passion:

Nu știu cât de secret mai e, însă au trecut deja câțiva ani de când am dezvoltat o adevărată obsesie pentru unghiile roșii. Mi se par atât de senzuale..

Your beauty hero:

Regina Maria – o personalitate care, cu siguranță, merită un statut de eroină.

Nu pentru că era mamă a șase copii, ci pentru calitățile umane și pentru amprenta personalității sale care dăinuie în timp, dar mai ales pentru rolul esențial pe care l-a avut în Primul Război Mondial.

Într-o altă viață, mi-aș dori să-i ofer o îmbrățișare.

5 items evergreen:

1.Geanta

2.Parfumul

3.Cerceii cu perle albe

4.Eșarfa din mătase naturală în nuanțe vii

5.Mănușile din piele

Sufletul – e veșnic și, unde-l pui, acolo toate prind viață

Smokey eyes/ red lips  

Smokey eyes în tonuri de maro combinat cu burgundy și accente de cat eye.

Style is….ceva ce nu se poate cumpăra, dar care va fi mereu în tendințe 🙂

Cred că stilul ține în primul rând de (auto)educație, relaxare, atitudine și un oarecare simț al valorii; mai mult despre ceea ce comunici și ai acumulat în timp, și mai puțin despre ceea ce porți.

 

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply