To top
18 Sep

Style Bulletin cu Raluca Michailov

Ne cunoastem de cativa ani, o privesc cu admiratie si orice intalnire cu ea este o lectie de stil, de la maniere, pana la vestimentatie. Tot ce poarta pare desprins dintr-un film, iar mesajul tinutelor cuprinde rafinament, sobritatate, simplitate si un atare charme pe care nu-l poti pune in cuvinte. Multi dintre voi o cunoasteti pe Raluca Michailov – Owner & General Manager at BP Publishing Media si sunt sigura ca primul lucru pe care l-ati remarcat, cand ati cunoscut-o, a fost distinctia. Cel putin, pe mine asta m-a frapat cand am vazut-o prima data.  Stie sa poarte o rochie fina, cu cel mai mare firesc si modestie, la fel cum stie sa faca interesanta o tinuta casual formata din jeans si tshirt, iar asta pentru ca Raluca este autentica. Astazi, o am invitata rubricii Style Bulletin, iar asta inseamna ca vom patrunde in universul sau de viata si stil.

What do you wear when you want to seduce:

Acum că mă gândesc, nu cred că m-am îmbrăcat vreodată să seduc (nu se pun stângăciile din tinerețe, când credeam că sunt sofisticată cu un decolteu sau o fustă mai scurtă). Pur și simplu mă îmbrac cum îmi place mie.

Do you dress according to trends:

Niciodată. Nu cumpăr lucruri pentru că sunt la modă sau pentru că sunt din “colecția actuală”. Cumpăr ce îmi place și cam atât.

Lifestyle rule:

Nu încerca să pari ceea ce nu ești – nici în viață, nici în vestimentație.

What’s chic now:

Ruptă fiind de tendințe, pot să îți spun ce e șic pentru mine – balerini, pantaloni cu vedere la gleznă sau foarte largi, cămăși albe, tricouri idem, poate puțină dantelă, o geantă frumoasă pe care să nu urle logo-urile. De fapt cât mai puține logo-uri. Un parfum bun, care ți se potrivește.

Essential outfit for weekend:

Jeansi, balerini sau espadrile, tricou și un sacou sau hanorac.

A place to be:

Hamptons, Londra și aproape oriunde în Anglia, la țară.

Your secret passion:

Nu e foarte secretă – îmi place enorm să citesc. Orice, de la Maupassant la Henry James și Rodica Ojog-Brașoveanu.

Your beauty hero:

Bunica mea, natural frumoasă, simplă, bună, zâmbitoare, instinctiv elegantă.

5 items “evergreen

Cămașa alba

Tricoul alb

Perlele

Ceasul

Balerinii

Smokey eyes/ red lips?

Nici-nici J

Style is…

Eleganță naturală, educație, maniere și faptul că știi cine ești. Și decența, subtilitatea – nu cred că e nevoie să ne propunem să atragem toate privirile.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply