To top
18 Sep

Motive sa porti Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique

Sunt parfumuri care raman neuitate, parfumuri care te fac sa te iubesti, unele care iti aduc in minte momente, altele de care te indragostesti brusc, dupa care iubirea dispare….Parfumurile sunt ca un fum. Mirosul lor are forta, desi este imaterial. Nu-l prinzi in maini, nu-l poti cuprinde, insa il poti simti in toata fiinta ta.

Cu unele parfumuri traiesti ca intr-un cuplu. Pe altele ajungi sa le detesti. Cu toate astea parfumul ramane o imbatabila arma de seductie si o amprenta personala olfactiva.

Splendida Bvlgari- Tubereuse Mystique este cea mai noua varianta a casei Bvulgari, iar, daca va intrebati din ce motive ar trebui sa-l incercati, eh bine, voila :

Are greutate acest parfum, este pretios si complex.  Parfumierul Sophie Labbé a fost inspirat in aceasta creatie de Twilight Tubereuse, o floare extrem e bogata, cu un parfum uimitor, la care a adaugat Davana Essence si Vanilla Absolute. Tonurile calde de chihlimbar, notele pudrate, aroma intensa a tuberozei sunt atribute ce au dat nastere unui parfum oriental. Se potriveste cu serile de toamna, cu iubirile profunde, cu intalnirile in cafenele pierdute si cu femeile fermecatoare.

Tips&Tricks: Nu-l purtati cu haine stralucitoare. Ar fi o gresala sa exagerati. Adaugati cateva picaturi pe piele, imbracati un pulover fin pastel, o fusta plisata din stofa si o pereche de pantofi charmanti. Zambiti intruziv si lasati-va parul in bataia vantului. Nu uitati, un parfum puternic este suficient!

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply