To top
14 Sep

Style Bulletin cu Diana Pop

Pe Diana Pop o cunosc de ani buni. Diana este  Manager director & Partner la Shake Advertising si una dintre cele mai nonconformiste tipe din punct de vedere al stilului vestimentar. Spun asta pentru ca Diana are aceasta calitate de a mixa culori, cut-uri si item-uri cu o mare creativitate. Am vrut sa va fac cunostinta cu ea pentru ca Diana este o lectie de stil autentica, de relaxare si firesc. Nu o vad o fana a trendurilor si nici nu o vad ca pe o tipa care s-ar lasa cucerita de moda, doar din considerentul ca “acum e pe val”. Diana poarta doar ce simte ca se potriveste personalitatii ei, accesorizand doar cu multa atitudine outfiturile. Va invit sa descoperiti invitata de astazi si sa ii aflati opiniile despre stil. 

What do you wear when you want to seduce:

Ah, m-am blocat la intrebarea asta si nu-i decat primaJ)

Adevarul e ca n-am gandit niciodata treaba asta cu sedusu’ (sau orice altceva tine de ce si cum simti pentru un om) cu hainele ori cu alte lucruri related la exterior. Mbine, nici n-am fost vreodata genul care face gratii cu o floare, asa ca presupun ca m-am bazat mereu pe mintea si pe spiritul meu.

Do you dress according to trends:

Nu cred. Pentru mine hainele au importanta din perspectiva functionalitatii si confortului pe care mi-l ofera. De aceea nu voi renunta niciodata la o pereche onesta de Asiscs pentru nu stiu ce pereche de pantofi cool pe Instagram.

Lifestyle rule:

Mama, ce intrebare complicata. Imi vine sa caut reguli de stil pe net si sa copiez unaJ) da’ n-ar fi corect. Adevarul este ca singurul principiu pe care-l am este sa ma simt bine in hainele pe care le port, sa fie in acord cu mine.

What’s chic now:

Aaa, nu stiu. Am vazut pe Insta ca a reinviat si s-a transformat moda anilor 90, da’ pe mine nu m-au prins nici atunci tinutele a la MC Hammer si Snap, cu atat mai putin acum. 

Essential outfit for weekend:

Tricou, jeans sau echipamentul de pilates si Asics. 

A place to be:

Oriunde, atata vreme cat sunt cu ai mei si exista verdeata (as in copaci, flori, green stuff).

Your secret passion:

Am descoperit in ultimii ani ca plantele ma fac foarte fericita, motiv pentru care am creat – atat acasa, cat si la birou – niste mini sere. Ma linisteste sa-mi petrec timp in fiecare zi curatandu-le de frunze uscate, udandu-le sau curatandu-le de paraziti si imi creste nivelul de serotonina din creier la fiecare frunza nou aparuta. Imi place sa cred ca faptul ca vorbesc cu ele creeaza o conexiune intre noi si le ajuta sa se dezvolte, iar de curand am trecut cumva next levelJ, adica am inceput sa produc compost din resturile organice, astfel incat sa le ofer o “hrana” buna.

Your beauty hero:

Am vrut sa scriu un nume faimos, dar m-am oprit pentru ca ar fi o minciuna. Adevarul e ca nu am nici un beauty hero. Mi-ar fi placut sa o cunosc pe Coco Chanel, daca asta se pune, dar cam atat.

5 items “evergreen”:

Jeans / colanti, tricou, o pereche confortabila Asics, casti si bratara fitness.

Smokey eyes/ red lips:

Nici, nici. A fost o vreme, cand eram foarte tanara, in care nu ieseam nici sa duc gunoiul nefardata. Si ma tot gandeam pe vremea aia ca e posibil ca oamenii sa nu ma recunoasca pe strada fara make-up, motiv pentru care m-am hotarat destul de repede sa fiu eu asa cum sunt si in consecinta n-am mai pus treburi pe fata, on daily bases, de foarte multi ani.

Desigur, asta nu inseamna ca nu imi plac si ca nu gasesc bucurie in a-mi cumpara constant produse de make-upJ si mereu imi justific aceste cumparaturi cu cele doua-trei-patru ocazii pe an in care chiar ma fardez.

Style is…

Sa fii in acord cu tine (cred).

 

 

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply