To top
7 Sep

Style Bulletin cu Ionut Sava

Intr-o vreme ca cea de astazi, cand uniformizarea tinde sa cuprinda spiritele doritoare de a fi la moda, este greu sa ii mai descoperi pe cei care nu se lasa neaparat cuceriti de tendinte si care isi pastreaza stilul personal intr-o maniera nealterata. Printre acestia se numara si Ionut Sava, un personaj pe care nu ai cum sa nu-l remarci, avand un stil vestimentar bine definit. Desi este un iubitor al stilului retro, Ionut stie sa imbrace acest stil intr-o varianta actuala, astfel ca outfiturile pe care si le alege au mult sarm si multa personalitate. Va invit sa aflati ce secrete de stil ne propune Ionut.

What do you wear when you want to seduce:
In general, costumul il imbraca cel mai bine pe barbat, ii confera coloana vertebrala, in special o pozitie corecta a corpului, ceea ce il face, usor, usor, sa aiba si atitudine, mai ales daca este bine accesorizat. Iar pentru o asemenea ipostaza cred ca un black tuxedo sau un double-breasted suit ar fi o alegere castigatoare.

Do you dress according to trends:
Nu sunt impotriva acestui fenomen, dar  unele lucruri din viata mea m-au facut sa nu imbratisez trendurile, insa sunt la curent cu ceea ce  se intampla pe podiumurile de moda, in materie de streetstyle etc. Incepand cu varsta de 12 ani, breakdance-ul m-a format intr-o directie  stilistica, apoi proiectele de moda din afara tarii, in special cele  din Londra, au completat acest traseu.

Lifestyle rule:
Este greu sa ma exprim printr-o singura regula. Importante sunt: educatia, sportul pentru sanatate, arta pentru suflet si nu in ultimul rand credinta.

What’s chic now:
Ciocatele, care sunt imbratisate pe covorul rosu de tot mai multe  vedete masculine internationale.

Essential outfit for weekend:
Pentru ca temperaturile sunt inca ridicate, as opta pentru o camasa inflorata, alaturi de o pereche de pantaloni cu talie inalta si cu niste sneakersi de culoare uni.  Accesoriile ar putea fi niste  ochelari de soare cu iz retro si un ceas clasic.

A place to be:
Terasa Muzeului National de Arta Contemporana, situata la etajul patru al Casei Poporului.

Your secret passion:
Pasiuni ascunse nu am, insa, in ultimii ani, am inceput sa colectionez  ceasuri, in special cele vintage, incepand cu cele rusesti pana la  cele elvetiene.

Your beauty hero:
Parfumul  Baccarat Rouge 540 –  Maison Francis Kurkdjian de la Beautik Parfumerie,  are acel ceva greu de explicat in cuvinte, iar lumea din jurul tau il “gesticuleaza”.

5 items “evergreen”
Costum negru, bespoke, de la Mario Tailoring
Pantofii hand welted de la Marian Nedelcu
Ceas vintage, Omega
Camasa alba
Trenchul Burberry

Style is…
Pentru mine a reprezentat mereu cartea de vizita.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply