To top
7 Sep

Style Bulletin cu Alina Rachieru

O alta prezenta care sa va ofere o perspectiva noua asupra stilului este Alina Rachieru- Brand Owner Pineberry.  Am vrut sa fac acest interviu cu Alina pentru ca fireste imi place mult cum isi alege outfiturile, dar si pentru ca brandul pe care l-a fondat mi se pare unul dintre cele mai interesante propuneri romanesti. Si ar mai fi un motiv pentru care Alina este pe placul meu: pentru ca nu simte nevoia sa demonstreze ca este o femeie de business prin ceea ce poarta. Alina este genul de persoana sobra, pentru care exagerarile sunt inutile, dar care stie sa imbine in tinute creativitatea cu simplitatea.  Dar lasand descrierile care cu siguranta ca pot parea subiective, va invit pe voi sa o descoperiti prin propriile voastra perceptii.

What do you wear when you want to seduce?

Orice e NEGRU. Mi se pare ca e culoarea in care ma simt cea mai puternica femeie, cea mai seducatoare.

Do you dress according to trends?

Urmaresc tendintele sezonului, dar nu consider un MUST sa le si port daca nu mi se potrivesc.

Lifestyle rule: Nu-ti pierde timpul cu oameni neinteresanti, de la care nu ai ce invata. Timpul tau e cel mai pretios.

What’s chic now?

Pantofi sport cu rochii elegante

Essential outfit for weekend?

Rochie larga cu adidasi

A place to be?

Langa mare, oriunde. 

Your secret passion?

Sa colectionez agende😊

Your beauty hero?

Uleiul de migdale.

5 items “evergreen”

Rochie neagra, adidasi negri ADIDAS, inel semnat Carla Szabo „Prezentul este tot ce avem”, tricou negru COS, Sacou negru Sandro.

Smokey eyes/ red lips?

Imi plac amandoua la nebunie, dar nu ma pricep (sau n-am rabdare) sa imi fac singura smokey eyes, asa ca merg mai mult pe red lips😊 Mi se pare ca rujul ROSU este un lucru STATEMENT pe care e bine sa-l „porti”.

Style is…

Relativ pentru fiecare. Am mai fost intrebata acest lucru si….daca e sa fiu sincera, nu cred ca am gasit o definitie (si nici nu cred ca sunt in masura sa o emit) clara pentru Stil. Unii se nasc cu el, altii il invata. Cred ca trebuie sa fie reprezentativ pentru cine esti tu, pentru felul tau de a fi, de a te manifesta.

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply