To top
6 Sep

Style Bulletin cu Noemi Meilman

Continui seria de prezentari ale unor oameni misto pe care ii apreciez atat pentru stilul personal, cat si pentru personalitate si expresivitate, cu Noemi Meilman – Creative PR & Book Cover Tee Project. Noemi este, in my oppinion, una dintre cele mai creative minti din cate stiu, intotdeauna cu un pas inainte, un amestec de firesc si sofisticare…intuitiva, joviala si o mare iubitoare de arta si oameni. I-am dedicat acest interviu si pentru ca o consider un exemplu de stil autentic, stiind extrem de bine sa combine haine si tendinte, sa aiba unicitate si un aer cuceritor. So, va invit la lectura!

What do you wear when you want to seduce:

O, asta e o intrebare care imi solicita memoriaJ. Ma crezi ca niciodata nu m-am imbracat ca sa seduc pe cineva? Dar atunci cand s-a intamplat, cred ca nu a fost din cauza hainelor, ci datorita conversatiei.

Do you dress according to trends:

Daca nu reusesc sa ghicesc numerele la loto, pot sa spun ca am anticipat trendurile din cel putin ultimii 13 ani: am purtat mult turbane in 2006-2008, port animal print din 2008 incoace, am purtat pantofi sport cu rochii elegante de prin 2010 si all jeans outfit de prin 2011. Cat despre kimono-uri si kaftane, le-am scos in strada din vara lui 2008. Am multe piese din anii ’80 si ’90, din dulapul mamei si acel kimono primit de mama de la matusa tatalui meu, in anii ’30. Toate sunt in trenduri acum si le port cu drag si duiosie.

Lifestyle rule:

Nu stiu daca e o regula, dar la mine functioneaza de fiecare data sa ma imbrac comod si sa port pantofi comozi. Altfel nu pot sa gandesc si mai ales sa fiu creativa.

What’s chic now:

Chic suna atat de bine, incat nu poate fi alterat. Chic este sa combini piese vestimentare si accesorii in asa fel, incat sa nu fie nimic fortat acolo, sa te reprezinte. Chic e o tinuta frumoasa, dar si un gest memorabil. Chic e evergreen.

Essential outfit for weekend:

Ceva comod, cu siguranta; jeans si un tricou XXL sau o camasa alba; si daca e frig, si o jacheta oversized. Sau colanti, tricoul lalau, kimono si un pullover oversized, ca sa intregeasca instalatia vestimentara si colorata, neaparat.

A place to be:

Oriunde e soare si mare si cel putin doua locuri culte de vizitat.

Your secret passion:

Nu am secrete, dar mersul prin muzee si cititul vor fi mereu pasiunile si escapadele mele, in orice situatie. Mai este  o pasiune secreta, cu tenta culinara: sa mananc ciocolata in timp ce fumez. Am invatat asta in armata, de la o amica, in timp ce pazeam in ploaie. (ianuarie 1992). Imagine that.

Your beauty hero:

Mama. La 73 de ani arata cu cel putin 10 ani mai tanara, fara pic de efort.

5 items “evergreen”:

camasa alba

costumul negru

tricourile XXL

jeans

kimono-ul

Smokey eyes/ red lips:

Red lips pot singura, smokey eyes, doar cand ma ajuta Oana Busuioc (@oanabusuiocmakeup) si Adina Vlad (@adinavladro).

Style is…

Un zambet sincer, rabdare si bun simt.

 

Iti multumesc mult pentru intrebari, I loved them.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply