To top
6 Sep

3 tipe cu stil

Citesc cu placere despre moda, stil, IT Girls ale anilor ’70-’80, popart, disco era, Old Hollywood Glamour, French Riviera, fotografi celebri si povesti de dragoste iconice. Practic, in fiecare zi invat ceva nou.

Am si o lista de actrite, fashion icons, muze, care ma inspira, de la care primesc lectii de stil, cu care am afinitati, in al caror stil de viata ma regasesc, chiar daca intr-o maniera fragmentara si care, ori de cate ori le privesc, imi trezesc emotie.

Voilà cateva tipsuri valoroase, pe care le puteti “fura” de la trei dintre cele mai rafinate femei.

Francoise Hardy

O veritabila IT Girl a anilor ’70, cu un stil foarte bine definit, foarte personal si atemporal. Oricand ii privesti pozele par ca au fost facute ieri. Poti imprumuta din stilul ei minimalist, bohemian flair: bretonul french, pantalonii din piele, costumele cu croi masculin si predilectia pentru alb.

Camille Charriere

Poate ii urmariti profilul pe Instagram, fiind una dintre cele mai bine cotate bloggerite si influencer. Daca vreti ca outfiturile voastre sa aiba un aer fresh si o eleganta nestudiata, Camille poate fi o sursa de inspiratie. Cu un stil very french, piesele de rezistenta din garderoba ei sunt: rochiile sleep dress, cu bretele spaghetti, cosul din rafie so Birkin, jeans – ul intr-o varietate de stiluri si forme, pantalonii din vinilin, cerceii mari si camasile/ sweaters oversized.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply