To top
19 Sep

If you love wine….

Daca iubiti vinul, trebuie sa iubiti si derivatele sale, intr-o forma mai sintetizata. 🙂 Spre exemplu, v-ati putea inamora de noua gama Vinopure de la Caudalie, creata pe baza de ingrediente naturale, asa cum sunt si polifenolii din seminte de struguri, acid salicilic 100% natural, uleiuri organice si apa de trandafiri. Fiecare dintre aceste ingrediente contribuie la completarea unui program de skincare routine, in 3 pasi simpli.

CAUDALIE VINOPURE LOTIUNE TONICA  CU ROL PURIFIANT contine uleiuri esentiale, acid salicilic cu rol de exfoliere si apa de struguri pentru un efect calmant. Esentiala in rutina de curatare a tenului mixt, aceasta lotiune tonica purifianta pregateste tenul pentru aplicarea serului si obtinerea unor rezultate optime. Efect imediat de purifiere, porii sunt inchisi, iar imperfectiunile estompate.

CAUDALIE VINOPURE SER ANTIIMPERFECTIUNI reface textura tenului, conferindu-i luminozitate si regleaza excesul de sebum.  Solutia ideala pentru o piele perfecta, serul cu textura lejera estompeaza imperfectiunile si reduce porii dilatati.

CAUDALIE VINOPURE FLUID MATIFIANT este pasul final in rutina de ingrijire a tenului mixt-gras. Acesta absoarbe excesul de sebum, reduce imperfectiunile si reface textura tenului, avand in acelasi timp si un efect de hidratare al pielii. Rezultatul? Un ten matifiat, cu o textura uniforma, o carte de vizita pentru orice femeie frumoasa.

Cele trei produse ale gamei Vinopure se potrivesc tenului mixt cu tendinta de ingrasare, avand rezultat estomparea porilor, reducerea dilatarii lor, cat si reglarea excesului de sebum. Le puteti gasi in rafturile HelpNet.

 

 

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply