To top
25 Apr

Campari Red Diaries in viziunea lui Sorrentino

Am incheiat saptamana trecuta intr-o nota disco, cu un party tonic, in cinstea noului calendar Campari, care a devenit Campari Red Diaries, un produs de pionierat-artistic: video-cocktailul ce surprinde intr-o maniera inedita si actuala esenta brandului.

CMP-0283
Pe canalul Youtube Campari puteti viziona cele 13 scurt-metraje artistice in regia lui Paulo Sorrentino si a lui Ivan Olita . Prima poveste este Killer in Red, omonima cocktailului.

Senzational mise-en-place.
Clive Owen este un talentat barman, care stie sa prepare cocktailul perfect pentru fiecare client. Zvonul circula, iar toata lumea afla ca exista un barman care stie sa creeze cocktailuri ce prevad viitorul.
Cand o intalneste pe Lady in Red, dialogul suna asa: Red Lady: What is this? Floyd: Chamomile gin, Vermouth Bianco, Grand Marinier, Campari and a drop of rose essence. Red Lady: It is new? Floyd: It’s rare. Lady in Red: Like me. Lady in Red: What’s called? Floyd: Killer in Red. Where’s your husband?

Clive Owen
Si, asa cum spune si Red Diaries: fiecare cocktail are o poveste, de aici incepe un love-story.
Un crowd cool  al anilor ’70-’80, multa eleganta, un univers heterogen, cu oameni de toate varstele, bogati, necugetati, modele, actori, actrite, muzicieni, punkeri, dancers, un fel de studio 54 in Los Angeles. Dj-ul imprastie in aer o melodie celebra perioadei. Exibitionism, culoare, efervescenta.
Cocktailurile nu sunt simple mixuri de licori, sunt locuri, amintiri, senzatii, experiente, stiinta. La fel ca artistii, barmanii dau forma tangibila inspiratiei.
Red Diaries Campari celebreaza povestea si inspiratia regasite in spatele unui cocktail, ce reflecta un singur lucru: oamenii si vietile lor.
Lady in Red este Caroline Tillette, o actrita franco-elvetiana foarte senzuala, nepoata a aristocratei frantuzoaice Jacqueline Gainsbourg- Lefebvre.

campari-red-diaries-killer-in-red-by-ale-burset-for-campari-13-23-512X288

campari-red-diaries-killer-in-red-by-ale-burset-for-campari-6-16-hr
Chiar acum cateva luni, la o prestigioasa casa de licitatii din Londra, s-a vandut primul exemplar al celei mai faimoase reviste de moda. Valoarea revistei a ajuns foarte mare, datorita faptului ca a fost prima publicatie care a inclus o femeie printre colaboratori: Jacqueline Gainsbourg Lefevbre, cea care avea o rubrica de sfaturi de educatie feminina.

Pe scurt, Campari Red Diaries pune in lumina cocktail-urile ca o formă de arta si un mod puternic de expresie.

Filmul este foarte fain, are multa emotie, un dialog spumos, actorii foarte actori, iar Sorrentino un creativ, ca intotdeauna. Va recomand, si stiti ca nu fac asta decat cu lucrurile care chiar imi plac, cautati videourile pe Youtube si bucurati-va de toata emotia generata de ele.

CMP-0203

CMP-0166

CMP-0362

CMP-0045

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply