To top
31 Mar

8 motive pentru care trebuie sa folosesti Moroccan Essence

Programul foarte aglomerat din ultima vreme nu-mi permite sa onorez toate invitatiile pe care le primesc, insa imi place sa va tin la curent cu noutatile.
De curand, pe piata din Romania, a fost introdus un nou produs cosmetic, Moroccan EssenceUleiul pur si pretios din seminte de cactus, un produs de skincare natural 100% si bio, ce are la baza uleiul extras din seminte de cactus.
Ca un insight, 1 litru de ulei de acest tip se obtine din 30 kg de seminte extrase, la randul lor, dintr-o tona de fructe de cactus, care cresc fara a fi expuse la fertilizare sau ingrasaminte chimice. Acesta este si unul dintre motivele pentru care Moroccan Essence, uleiul de cactus, contine 150 % mai multa vitamina E decat uleiul de argan.
Introdus in ritualul de frumusete, Moroccan Essence ofera extrem de multe beneficii pentru ten si piele, acest ulei fiind pentru prima data utilizat de femeile sahariene.
Miroase a fan proaspat cosit, contine Tecoferol (Vitamina E) si acizi grasi esentiali (Acidul linoleic, Omega 6) si patrunde rapid in piele. Aceasta devine fina, catifelata, dar deloc grasa. Este hipoalergenic si poate fi folosit cu succes pe orice tip de ten atat de femei, cat si barbati.
Este produs in mod artizanal, dar asta nu inseamna ca nu este si supravegheat periodic de institutii internationale de prestigiu, astfel primind garantia calitatii. Spre exemplu, este certificat ECO-CERT si este inregistrat pe portalul UE de Notificare a Produselor Cosmetice.
Daca sunteti curioase ce motive ati avea pentru a folosi acest ulei pretios, iata cateva:

– este un produs artizanal
– hidrateaza pielea si o destinde
– protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi
– previne si reduce ridurile fine
– ajuta la disparitia petelor negre
– reduce cearcanele
– inchide porii
– este bio si natural 100%

Se aplica cateva picaturi pe fata si decolteu, seara si dimineata.

Mentiune: Uleiul trebuie ferit de razele soarelui si pastrat la o temperatura de 20°C, datorita marii concentratii de acizi grasi si antioxidanti.

Mai multe detalii, puteti afla de pe site-ul www.moroccanessenceshop.com

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply