To top
13 Dec

Versailles Passion pour Elle, un parfum istoric

Am descoperit, de curand, Pick N Dazzle, un concept interesant, care functioneaza precum un consilier de beauty virtual, care in functie de nevoile tale si de profilul tau de frumusete, pe care il completezi pe site, vei primi acasa o cutie cu produse de la branduri de top, personalizata. Puteti opta si pentru varianta de a va selecta voi singuri produsele, dupa ce selecati pretul cutiei, cu ajutorul Recommandation.

Ai ca optiuni trei pachete: Premium Pick care costa 239 lei pe luna, pentru o valoare a produselor de 400 lei, Dazzling Picks la 159 lei pe luna, pentru o valoare de 260 lei si Sleek Picks la 70 lei pe luna, pentru o valorare a produselor de 130 lei.

pick-n-dazzle-4

Cutiile au un ambalaj luxos si reprezinta un cadou cochet, pe care il puteti oferi. Cutiile Christmas acopera toate categoriile de produse si buget, la preturi ce incep de la 49 lei, inclusiv curierat gratuit.

O alta idee de cadou utila si cred ca si foarte apreciata este si Gift Card –ul in valoare de 99 lei, pe care il puteti oferi pentru achizitionarea unei Christmas Box.

Portofoliul Pick N Dazzle cuprinde peste 400 de produse de la 40 de branduri, mai mult de jumatate dintre acestea fiind naturale si organice. O sa vedeti voi pe site mai multe detalii, exista si discounturi de loialitate, pana la 40%, cadouri, esantioane.

Unul dintre produsele Pick N Dazzle, care m-a impresionat foarte placut si despre care o sa va povestesc, este parfumul Versailles Passion, care are nu doar o aroma senzationala, dar si o istorie interesanta. Sunt pretentioasa in ceea ce priveste parfumurile si nu sunt foarte multe cele care imi plac, insa acesta contine ingredientele preferate pentru a fi, din punctul meu de vedere, un parfum bun.

Versailles Pasion are o poveste inspirata din vremea lui Ludovic al XIV-lea si combina pasiunea, senzualitatea si eleganta, valori prevalente ale perioadei respective.  Se stie ca Ludovic al XIV-lea era un cuceritor atat pe campul de lupta, cat si in viata personala., iar numarul metreselor era impresionant, precum si stilul sau de viata in opulenta si lux.

Versailles Passion 2

Descoperite dupa foarte multi ani in arhivele Versailles, formulele parfumurilor de la Curtea Regala i-au inspirat pe celebrii parfumieri francezi in a aduce in actualitate aceste arome. Astfel, au creat Perfumes du Château de Versailles. Parfumurile amintesc de glorioasa mostenire culturala a Palatului  Versailles si sunt perfecte de purtat seara, la cocktailuri, petreceri si evenimente rafinate.

Versailles Passion pour Elle este un parfum ce pastreaza esenta pasiunii si feminitatea seducatoare a curtezanelor.

Aroma de piersica si notele oriental-florale, trandafir, casmir si mosc creeaza un parfum sofisticat, ludic si exuberant.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply