To top
16 Sep

The future is gold

JADORE_PERLE_FLACON2_F39Asa cum v-am mai spus, imi plac si apreciez in mod deosebit, evenimentele creative, iar asta pentru ca stiu cata munca, si pasiune implica, dar si cat de mare este dorinta ca invitatii sa se simta relaxati, sa guste punerea in scena si  sa intre usor si natural in poveste!

Joia trecuta, am participat la un astfel de eveniment, organizat de minunatul Dior-team!

In spatiul opulent al Salii Bizantine a Cercului Militar din Bucuresti, ne-au fost dezvaluite the latest news from Dior, despre care am scris in urma cu cateva zile.

O alta surpriza a fost insa parfumul J’adore-Dior, care a primit un design nou, o amfora emblematica ce nu mai are nevoie de nicio semnatura pentru a fi recunoscut.

Silueta ei simbolică imită faimoasa formă a cifrei 8 a New Look, ce a revoluționat moda prin accentuarea șoldurilor și a taliei.

Aleasă de Christian Dior în 1947, pentru a reprezenta forma sticlelor sale de parfum, amfora a fost un element esențial în vocabularul Dior încă de atunci, ca expresie a feminității sporite.

Apărând pe neașteptate în 1999, în ajunul unui nou secol, J’adore este momentul de referință în lumea parfumurilor.

Un parfum virtuos care compune o simfonie în care nicio notă nu o eclipsează pe cealaltă și în care toate florile se împletesc în armonie. J’adore atrage deoarece urma sa te prinde ușor, radiază fără ostentație și propune un stil nou radical.

În doar un deceniu, J’adore a devenit cel mai fidel PRIETEN al unei femei.

Extinderea paletei sale florale i-a permis să aibă mai multe aspecte și a știut cum să le ofere femeilor ce își doreau. Astăzi, J’adore există într-un număr de versiuni intense și suave sau mai delicate, dar cu mai multe aspecte.

Designerul Herve van der Straeten a creat prima amforă J’adore în 1999. Sclipirea sticlei, strălucirea prețioasă a auriului său, puritatea liniilor sale au fascinat!

O siluetă senzuală având curbe atrăgătoare, un gât lung încercuit cu brățări de aur și încununat cu o perlă din sticlă care pare să plutească în aer. De atunci, J’adore și-a păstrat această puritate modernă.

Istoria sa este presărată cu versiuni prețioase care fac apel la priceperea fabricanților de sticlă din Baccarat sau la savoire-faire-ul de la Dior Fine Jewellery, împodobită cu coliere din aur masiv sau presărată cu diamante. Artiștii au realizat ei înșiși sticla și auriul J’adore, cum ar fi Jean-Michel Othoniel, care a ales să creeze această amforă cu sticlari de Murano. Alții, cum ar fi Jaime Hayon, Constance Guisset sau Peter Lane, și-au imaginat sculpturi surprinzătoare, opere de artă care sunt cu adevărat libere și inspirate.

O bijuterie de sticlă, amfora J’adore a intrat în legende. Este una dintre acele creații, ale cărei frumuseți brevetate inspiră femeile să și-o însușească.

Primele imagini  care au însoțit nașterea parfumului J’adore au aparut in 1999 si  au creat o amprentă de durată în mințea tuturor.

Directorul Jean-Baptiste Mondino a cufundat femeia J’adore într-o piscină senzuală de aur. O experiență voluptoasă care a reprezentat o invitație să ”încercați să vă lăsați duse de val”.

bois de jasmin- dior

O transformare hipnotizantă care s-a îndepărtat de reprezentările androgine ce prevalau în anii 1990. Ca întotdeauna, Dior și-a întretăiat propriul drum și a creat noi trenduri.

Mai târziu, același Jean-Baptiste Mondino a revenit la această opulență prin a o aduce pe Charlize Theron, care a devenit imaginea J’adore în 2004, într-un film memorabil. Aceasta face un streaptease lung și sugestivl într-un apartament parizian decorat în culorile Dior. Piesă cu piesă, aceasta se eliberează de luxul care cântărește prea mult, trăgând-o în jos. Afirmă că aurul este rece și își finalizează marșul triumfal imperial, dezgolită.

Un mesaj îndrăzneț pentru o casă ca Dior, care le spune femeilor că trebuie să se elibereze din cămașa aparențelor cu J’adore.

Acum, in 2014, Charlize este ca o zeiță, mai sacră decât a fost vreodată, ridicându-se spre noi teritorii, luându-și zborul către orașe vizionare. Înălțarea sa senzuală în lumină este hipnotizantă, frumusețea sa emanând putere și încredere. Viitorul este radiant, viitorul este o femeie, spune J’adore.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Rm-vBq-1T1k&w=640&h=390]

O alta amintire de la Dior-Team care imi este extrem de draga!

dior star

Fiecare invitat a fost pentru cateva momente Dior Star ! 🙂

charlize theron

 

Foto : Dior Romania, boisdejasmin.com, dailymail.co.uk

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply