To top

Tatiana Ernuteanu

Hello friends & strangers, sunt Tatiana Ernuteanu! Sa fac o trecere in revista detaliata a activitatii mele profesionale, cred ca ar fi plictisitor, cu atat mai mult, cu cat dragostea mea pentru PR& Comunicare m-a determinat, ca de 12 ani, sa ii fiu fidela. E drept ca am trisat-o putin, dar doar putin, mai exact, doi ani -cand am fost editor de carte si alti doi ani- in care am fost profesoara!

Am lucrat ca  PR Specialist, pentru  Institutul de Relatii Umane, Dakino,  Societatea Romana de Televiziune, iar ca freelancer, pentru numeroase persoane publice si branduri de lux.

Dincolo de aceste aspecte strict profesionale, sunt un adevarat bon-viveur! Poate tocmai de aceea, foarte des, oamenii imi cer recomandari, de cele mai multe ori, vestimentare, alteori, despre produse, restaurante  bune sau adrese de shopping. Asa s-a nascut ideea acestui blog. Recunosc ca nu am facut-o doar pentru ei, fiindca nu -mi place sa ma erijez in postura unei persoane ipocrite, ci si pentru ca iubesc estetica vietii, sub toate formele ei, de la moda pana la conduita.

Doua aspecte importante, ce ar trebui sa  mai apara in descrierea mea, ar fi ca sunt  o rockerita inraita si ca atunci cand spun NU, cuiva, imi spun DA, mie!

Thehotspotgirl.com poate fi un loc de inspiratie sau doar o “cartare” a vietii, in imagini sugestive, ganduri si placeri personale.

Enjoy and discover the city with me!

Ma puteti gasi si aici:

http://www.facebook.com/tatiana.ernuteanu