To top
3 Apr

2 produse perfecte pentru a-ti oxigena tenul

Mes cheres, stam in case, ascultam muzica, citim, vorbim cu prietenii si ne gandim la momentul cand toate vor trece si vom fi din nou liberi si fericiti.

Dar statul in casa nu ne afecteaza doar buna dispozitia, ci si silueta sau tenul.

Pentru ca tenul sa nu arate tern si lipsit de stralucire, este nevoie acum de o ingrijire suplimentarea, cu produse care sa il ajute sa se oxigeneze. Pe aceasta directie, va sugerez doua produse pe care Top Line le-a lansat de curand, din gama Guinot Detoxygene, niste produse ce au rolul de a elimina toxinele si efectele poluarii.

Asadar, care sunt beneficiile produselor:

Detoxygene este un tratament care detoxifiaza si oxigeneaza tenul

Neutralizeaza efectele nocive ale poluarii externe

Elimina celulele moarte oferind tenului stralucire

Este ideal atunci cand modul nostru de viata se deruleaza in conditii de lipsa de oxigen, atunci cand petrecem mult timp in spatii nearisite corespunzaor sau unde functioneaza aerul conditionat.

So, iata cele doua produse pe care le am eu:

Mousse Bioxygene, o spuma de curatare ce contine Pro-Oxygen, cu o textura aerata si o aroma proaspata. Este aur pentru ten pentru ca stimuleaza asimilarea oxigenului de catre celule si tenul arata mai sanatos

Crema Bioxygene– pe baza tot de Pro-Oxygen la care se adauga si Purisoft pentru a intregi programul de oxigenare al pielii, creand un film protector la suprafata, pastrand in interior toate beneficiile acestui program de ingrijire 

Acum le gasiti reduse cu 30%, iar, daca achitati cu cardul, primiti inca 10% discount, online pe TopLineShop.

Tratamentul profesional Guinot Detoygene va fi disponibil in saloanele si clinicile partenere Top Line ,odata cu reluarea activitatii acestora.

#HelpingIsBeautiful 

TopLine a initiat campania de implicare sociala, Helping is beautiful, donand astfel produse in valoare de 30.000 de euro campaniei Pretuieste Viata pentru a ajuta autoritatile in lupta Covid-19.

De asemenea, compania va dona si 1% din vanzarile online din aceasta perioada, campaniei initiata de Fundatia Pretuieste Viata.

Proiectul are scopul de a strange donatii prin SMS, pentru achizitionarea de produse necesare celor implicati in lupta cu aceasta pandemie: consumabile, echipamente, produse destinate categoriilor vulnerabile, medici, bolnavi, batrani.

 

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply