To top
15 Feb

From Fragonard with love

Pe zi ce trece, devin tot mai pretentioasa cu privire la alegerile cosmetice. Tot mai greu ma entuziasmez si, ca sa ma cucereasca un produs, trebuie sa aiba niste caracteristici clare, pe care eu le caut.

Trebuie sa fie un produs deloc ostentativ, cu parfum dozat echilibrat, cu o textura lejera, deloc greasy, sa aiba un ambalaj cu o estetica  artsy si fara ingrediente “grele”.

Asa cum am mai spus-o, Fragonard este unul dintre brandurile care imi plac si pe care le recomand. Printre preferatele mele se numara sapunurile, parfumantele de camera si parfumurile.

Intotdeauna aromele Fragonard sunt insinuante, deloc coplesitoare, au o discretie anume si pot fi cadouri misto, avand in vedere ca nu doar continutul este de calitate, cat si ambalajele cu un design creativ, cu atentie la detalii si hartie fina.

Astazi, am sa va spun cateva cuvinte despre noua gama Magnolia, ce contine: sapun, gel de dus si parfum.

Magnolia Eau de Toilette evoca aroma intensa a magnoliei scaldata in soarele verii. Am putea spune ca este o oda adusa soarelui,  mangaierii placute a vantului si a gradinilor parfumate. Daca va ganditi ca apa de parfum nu este suficient de rezistenta, o sa aveti surpriza de a descoperi prin Magnolia Eau de Toilette ca nu este deloc asa. Am testat-o de curand si dupa ce atinge punctul de maxima intensitate, pe piele, ramane o aroma placuta, usor de perceput si foarte feminina.

Este potrivita femeilor care se simt bine in tinute simple, cu accesorii fine si putine, cu machiaj natural si suflet de marinar romantic.

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply