To top
19 Dec

In vizita la Consiglieri

Dragii mei, pentru ca intrebarile voastre intotdeauna sunt legate de recomandari de adrese de shopping, noutati cosmetice si locuri simpatice de vizitat, m-am gandit astazi sa va prezint un spatiu misto, unde puteti sa va creati sur mesure, costume, sacouri, pantaloni, chiar si pantofi.

So, situat intr-o zona centrala, Consiglieri este un showroom unde daca veti merge, veti avea parte de o experienta stilistica binevenita.

Consiglieri este un brand de vestimentație masculină ce are la bază conceptul Custom Made – un produs unic, special creat pentru fiecare client în parte, personalizat până în cel mai mic detaliu.

Custom Made presupune mai mult decât un produs făcut pe comandă (pe dimensiunile clientului / made-to-measure), adaugând vestimentației elementele definitorii ale stilului personal. Fie că vorbim de croi, de modalitatea de construcție sau de posibilitățile de personalizare, produsul este conceput în jurul personalității fiecărui client.

 

Experiența Custom Made Consiglieri începe cu o întâlnire. Întâlnirea are loc într-un spațiu rezervat și exclusiv în showroom-ul din Aleea Alexandru 7A. Cu ajutorul unui specialist se aleg elementele cheie ale garderobei personalizate. Scopul este de a crea o capodoperă sartorială cu un touch de personalitate. Rezultatul final este un element personalizat, o dovadă a stilului și eleganței purtătorului său.

Consiglieri lucrează cu cei mai buni furnizori de țesături din lume, cu o selecție largă, care include lână superfină și tehnică, rezistentă la apă, precum și amestecuri de cașmir și mohair, care vor oferi un confort termic pentru orice sezon.

Consilierea specializată oferită de echipa Consiglieri înseamnă răbdare și atentie față de client, de la recomandarea celor mai bune materiale și țesături, la alegerea corectă a pieselor care întregesc ținuta destinată fiecărei ocazii. Consiglieri oferă soluții complete pentru crearea garderobei prin produse unice, de înaltă calitate, alocând consilierul potrivit fiecărui client, atât pentru segmentul formal / business, cât și pentru cel smart / casual. Realizăm atât costume business, cămăși, paltoane, cât și jeans, chinos, tricouri polo și pop-over.

Conceptul unic de încălțăminte Consiglieri “made-to-order” oferă o selecție exclusivistă de pantofi oxford și derby, sneakers, loafers, double-monk, ce completează și valorizează fiecare ținută.

Pe curand, cu noutati!

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply