To top
3 Dec

Tiffany & Co- Intense

Tiffany & Co. dezvaluie Apa de Parfum Intense, o versiune mai bogata si mai profunda a parfumului semnatura, artizanal. Aceasta noua interpretare reflecta fatete ale compozitiei originale cu o profunzime de Iris, impreuna cu note de chihlimbar si vanilie calda, benzoin. Compozitia parfumului este inspirata de optimism, forta si bucurie, o esenta pura a brandului Tiffany. Cu Tiffany, doar de dragoste ai nevoie.

Tiffany & Co a apelat inca o data la maestrul parfumier Daniela Andrier de la Givaudan. Aroma moscat florala este mult mai puternica decat varianta anterioara, invaluita intr-un accord cald, sensual cu un pas inainte fata de prima versiune. Nota cheie, o concentratie mai bogata de unt de Iris ecou predecesorului sau, de o intensitate ce adauga o profunzime extraordinara. Notele de baza ambra si benzoin sunt puternice, luxoase si opulente.

Tiffany Apa de Parfum Intense semneaza cadoul oferit cu orice ocazie. Prezentat intr-un flacon de sticla fatetat, este inspirat din cele mai iconice bucati de diamant ale casei. Noua creatie, iluminata de o nuanta mai profunda a iconicului Tiffany Blue® este imbratisat de un accent stralucitor de argint pe gulerul gravat cu logo Tiffany & Co.

 

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply