To top
15 Nov

Round Table Beauty Talk by Topline

Am fost invitata, saptamana trecuta, la o dezbatere despre notiunea de frumusete, vazuta prin ochii secolului XXI. Alaturi de alte voci ( Maurice Munteanu, Carmen Bruma, Andreea Marin, Gabriela Simion, Mona with Gloss and many more) la invitatia Topline, am discutat despre masura, naturalete sau exagerare, frumusete insinuanta, imperfecta sau fata coala de hartie, despre proceduri sau despre ignorarea lor.

Asa cum stiti si cum am spus-o, de fiecare data, sunt pro ingrijire, dar numai prin intermediul cremelor, nu prin proceduri invazive sau non-invazive. Eu cred  in frumusetea imperfecta, in riduri de expresie, in cearcane, in farmecul pielii curate si nebronzate artificial, in parul lucios si hidratat, in mainile ingrijite fara ostentatie, in pielea sanatoasa si in sarmul personal, cu defecte si calitati.

Alaturi de noi, cei invitati sa vorbim despre importanta tehnologiei in industria frumusetii, le-am  avut alaturi pe Joelle Salvador Sime – Head of International Educationn Dermacte si pe Olga Melnic– Medic Specialist Dermatolog.

Daca cu Dr. Olga Melnic nu am impartasit viziuni comune, cu Joelle si Diana am simtit ca exista o conexiune. Cred foarte mult in relativitatea lucrurilor si imi place ca parerile personale sa fie respectate, indiferent daca concordam sau nu cu ele. Pana la urma, de-asta exista diversitatea umana.

Daca pe Diana o stiam si ii admiram opiniile si frumusetea naturala, pe Joelle, pe care am cunoscut-o atunci, am perceput-o in randul frantuzoaicelor ce  considera extrem de important sa ramai naturala cat de mult se poate, iar, atunci cand inaintarea in varsta impune, sa spunem, mici artificii, acestea sunt facute cu masura.

Asa am aflat si de una dintre modalitatile de prevenire a imbatranirii tenului si de combatere a problemelot estetice ale pielii, asocierea dermatocosmeticelor DermActe cu sistemul de microneedling Cronosderm, dezvoltat de dr. Constantin Stan.

DermActe, brandul dezvoltat de catre Academie Scientifique de Beaute Paris, propune o inovatie la nivel global de skincare, tehnoloie patentata SME, de emulsifiere a nanomoleculelor, inspirata de principiile mezoterapiei si filler, insa fara disconfortul cauzat de aceste proceduri.

Aceasta tehnologie unica consta in dezvoltarea unei emulsii submicronice incapsulata, care are un dublu avantaj: faciliteaza penetrarea ingredientelor active in piele rapid si profund si asigura difuzia acestora in linia celulara.

Pe baza acestei tehnologii, ne-au fost prezentate cele mai noi produse, pe care le recomand cu incredere:

4D Serum Intensif Hydratant si Crème Survitaminee, a caror formula contine 4 tipuri de acid hialuronic.

Un trio de produse corectoare, Disques Exfoliantes, Serum Corecteur Rides Intensif si Crème Anti Age Multi-Correction, care contin nanomolecule de colagen incapsulat.

 

Declaratia Dianei Baicu- Director General Top Line Romania– mi-a placut foarte mult, aratand impartialitate si oferind libertatea fiecaruia de a alege in functie de propriul sistem de valori

“Top Line promoveaza frumusețea Unalike. Este timpul sa doboram stardardele rigide ale acesteia. Este bine sa ne traim viata stiind ca suntem unici si frumosi in felul nostru, sa ne mandrim cu acest lucru si sa stim sa evidentiem aceasta frumusete unica apeland la metode corecte de ingrijire, fie ca vorbim de produse cosmetice profesionale adecvate stilului personal ori de tratamentele de salon potrivite nevoilor noastre. Specialistii din industria de frumusete știu sa ne recomande, fiecaruia dintre noi, solutiile personalizate care ingrijesc si potenteaza frumusetea noastra unica. Prin toate acțiunile Unalike Beauty, Top Line transmite acest mesaj in mediul online, pentru a celebra frumusetea diversa, sub toate formele ei.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply