To top
10 Nov

Shiny Spice, noua colectie Sabon

Pentru ca se apropie luna cadourilor, in mod perfect predictibil 🙂 m-am gandit sa va fac o sugestie de daruri pentru cei dragi.

Sabon este unul dintre brandurile care pregatesc colectii festive senzationale, in ton cu sarbatorile, asa ca este pe lista mea de recomandari.

Anul acesta, Shiny Spice este colectia editie limitata de Craciun, o selectie de cadouri ce seduce prin arome citrate, esente de flori parfumate, atingeri dulci de vanilie. Note calde, lemnoase, invaluitoare, care te indeamna sa ai momente de rasfat, in serile de iarna.

Puteti alege de la exfoliante de corp, lotiuni cremoase, uleiuri de dus pana la lumanari parfumate si portfarduri cochete.

Ba chiar si artistii s-au lasat inspirati de produsele Sabon, Spre exemplu, lucrarea lunii noiembrie, inspirata de Shower Oil, este lucrarea lui Aurel Tar. Vorbind despre autenticitatea si eleganta numita Sabon, tehnica de lucru abordata este: nisip fixat si acrilic iar maniera de lucru este mai degraba apropiata tehnicilor de zidarie, prin folosirea gletierei, un limbaj (pictural) aspru transpus intr-o forma eleganta ce se identifica in primul rand, cu personalitatea fiecarui sentiment.

Produsele mele favorite Sabon sunt unturile de corp, foarte hidratante si parfumate, gelurile de dus a caror textura imi place foarte mult si sapunurile solide.

So, daca vreti cateva motive pentru care ati putea face o vizita in magazinele Sabon pentru a cumpara cadouri, voilaJ

Au o prezentare foarte cocheta, sunt potrivite oricarei femei pentru care micile placeri ale ritualului de frumusete sunt importante, sunt foarte misto ca formule, hirateaza si au un parfum discret si insinuant ….and so on.

Doar privind pozele si o sa simtiti ca merita sa cumparati macar un produs.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply