To top
4 Nov

Beauty Hero: Jonzac

Am selectat astazi unul dintre brandurile de dermatocosmetice, cu care am facut cunostinta de curand. Se numeste Jonzac, este prezent in Romania de ceva vreme, insa ce conteaza, de fapt, sunt beneficiile pe care produsele brandului le ofera prin mixul apei termale izotonice si a extractelor bio. Despre aceasta apa termala ar trebui sa stiti ca este hipermineralizanta, iar compozitia sa este foarte apropiata de cea a pielii. Extrasa din Franta, din statiunea Jonzac, aceasta apa contine 11 minerale foarte potrivite pentru a intretine o piele hidratata si proaspata.

Ca orice brand, Jonzac propune mai multe game, fiecare dintre acestea avand o particularitate. Pe raftul meu de cosmetice se afla doua produse ale gamei Nutritive, unul din gama Rehydrate + si unul al gamei Sublimactive.

Nu mai trebuie sa spun ca sunt o mare iubitoare a brandurilor de inrijire frantuzesti, si, desi as putea fi considerata subiectiva, exista o baza reala. Despre frantuzoaice se spun multe, insa unul dintre adevaruri este faptul ca au o preocupare aparte pentru ingriirea pielii, inca de la o varsta frageda, cultivata de mamele si bunicile lor si transmisa din generatie in generatie. Pentru mine, acest aspect este un fel de girant pentru calitatea produselor frantuzesti de skincare. Si mergand si spre o latura superficiala, pot sa spun ca imi place mult si design-ul lor. Totul este minimalist si clean, un alt detaliu care imi crediteaza mai mult atentia pentru continut, decat pentru prezentarea pompoasa.

Am sa va spun cateva cuvinte despre selectia mea de produse Jonzac, pe care le puteti consulta pe site.

Gel Douche Surgras  – Nutritive Jonzac® este perfect, daca aveti pielea uscata sau sensibila. Nu contine sulfati si ajuta la hidratarea pielii, curatand-o delicat. Este un produs pe care il recomand atat pentru efectele asupra pielii, cat si pentru senzatia placuta pe care o ai dupa folosire si pentru mirosul de “curat”…un miros insinuant, asociat cu ideea de “bine”

Apoi, este crema intens nutritiva pentru corp Creme Corps Dermo-Douceur. Din aceeasi gama cu gelul de dus, crema are un efect, asa cum spune, de “seconde peau”. Este un produs pe care ar trebui sa-l incercati, daca aveti pielea uscata, iritata sau sensibila.

Creme Riche Anti-Age Cellulaire din gama Sublimactive este o crema, of course, tot pentru ten uscat, dar care are si puterea de a lupta impotriva radicalilor liberi si de a mari sinteza de colagen a pielii.

Baume-En-Gel H20 Booster mi s-a parut senzational. Are o textura onctuoasa, ca de unt, dar si ceva fresh…Nu stiu sa-l descriu asa cum se simte. Ce conteaza este faptul ca, dupa ce actioneaza in timpul noptii, tenul isi schimba aspectul obosit, devitalizat. Pielea este mai luminoasa si mai proaspata.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply