To top
11 Oct

Style Bulletin cu Iuliana Dima

Pe Iuliana Dima, am cunoscut-o anul trecut. M-a frapat prin natuaralete, prin conversatia placuta, prin povestile despre locul in care traieste acum. O prezenta feminina care stie ca stilul vestimentar inseamna firesc si simplitate. M-a incantat mult si faptul ca am vazut-o lipsita de make-up, sigura pe frumusetea ei naturala, ceea ce eu sustin intotdeauna. Am vrut sa vorbesc cu ea despre cum vede stilul, ce o inspira, cum alege si care ii sunt preferintele.

 

What do you wear when you want to seduce?

Dificila intrebare. Sincer, nu ceva anume. Cred ca e suficienta atitudinea mea. Nu conteaza ce port daca atitudinea mea e una pozitiva si relaxata.

Do you dress according to trends?

Urmaresc trendurile, dar nu le pun mereu in practica. Intotdeauna ma imbrac in functie de starea mea de fiecare zi. Ador culorile si am inceput sa le port cu mai multa usurinta acum la “maturitate”. Cred e momentul cand ai nevoie de o confirmare ca viata frumoasa abia incepe la 40 de ani.

Lifestyle rule:

Cartile, parfumul si calatoriile

What’s chic now

Sincer, nu stiu ce e chic acum, Pentru mine, bijuteriile reprezinta obiectele care dau acea nota de chic oricarei tinute. In ultima perioada, sunt indragostita de bratarile multiple din pietre pretioase.

Essential outfit for weekend?

Pantofii sport, tricoul si jeansii

 

A place to be?

Lisabona. Portugalia. Ador aceasta tara.

Your secret passion?

Mhmmmm. Pasiunea mea secreta? Nu am pasiuni secrete. Nu e niciun secret ca imi place sa calatoresc, sa citesc, sa-mi petrec timpul cu familia.

Your beauty hero?

Nu am niciun beauty hero. Admir orice femeie frumoasa. Admir orice barbat frumos. Si aici nu ma refer numai la frumusetea exterioara. Admir femeia sau barbatul care stie sa emane frumusete prin atitudine, gesturi si comunicare cu ceilalti.

5 items “evergreen”

The little black dress

Rujul rosu

Sacoul – the little black jacket

Balerinii

Ochelarii de soare

Smokey eyes/red lips?

Oricat de mult mi-ar placea machiajul Smokey eyes, aleg totusi rujul rosu.

Style is…. Amprenta fiecarui individ. Nu tine numai de vestimentatie, ci si de atitudine, de felul cum reusesti sa te faci placut/a celor din jurul tau.

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply