To top
10 Oct

De ce sa incerci produsele Teaology Matcha Tea

Selectez, cu mare atentie, subiectele despre care aleg sa scriu, iar, cand scriu despre cosmetice, chiar trebuie ca acestea sa ma seduca.
Nu caut neaparat ca produsele sa se prezinte ca all naturals, nici sa apartina unor branduri cu nume rasunatoare. Ma ghidez dupa alte criterii, care nu m-au inselat in alegerile mele personale.
Printre brandurile care imi plac din multe motive, incepand cu eficienta produselor si incheind cu aspectul lor, se afla si Teaology. Am mai scris despre acest brand si despre tehnologia sa aparte de a extrage ingredientele active din ceai si de a le transforma in formule ideale pentru ingrijire.
Am folosit creme de fata, scruburi, creme de corp and so on…
Dar, astazi, vreau sa va incit curiozitatea cu 2 produse nou lansate.
First, Matcha Tea Ultra-Firming Face Cream. Asa cum spune si denumirea, este o crema cu efect de lifting, potrivita tenului matur. Dar o sa spuneti ca exista multe alte creme cu efect lifting. So, it’ s true! Ce face ca formula aceasta sa fie speciala este faptul ca pentru prima data o infuzie adevarata de matcha a fost creata cu ajutorul unui complex activ de ingrediente extrase din 9 plante, cunoscute pentru efectele lor de tonifiere si hidratare. Dar ce o face si mai interesanta este efectul de camuflare a petelor sau a rosetii pielii, gratie ceaiului matcha, de culoare verde. Iar ca pont, pigmentii minerali speciali și pudrele cu efect de „soft focus” uniformizează tonul oricărui tip de piele și îi conferă luminozitate.
Al doilea produs este Matcha Pore Cleansing Stick, perfect de pastrat in poseta, all seasons. Este, cred, cea mai usoara metoda de a va curata tenul si de a reduce porii. Functioneaza exact ca un exfoliant delicat. Ca orice produs Teaology, este infuzat cu extract purificator de ceai verde, dar si cu particule naturale din tulpina de bambus. Acest mix botanic are ca efect reglarea sebumului. Formula, insa, contine si alte ingrediente precum: amidon, cunoscut pentru proprietatile sale de uniformizare a tenului si acid hialuronic.
So, daca v-am facut chef sa le incercati, ( uitam sa va spun ca au un parfum fin si foarte placut :)), le gasiti doar in parfumeriile Douglas.
Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply