To top
24 Sep

Style Bulletin cu Vicki Nicola

Daca vorbim despre stil, despre autenticitate, despre faptul ca prin ceea ce porti vorbesti despre tine, poate, mai mult decat prin cuvinte, care, de multe ori, nu cuprind sinceritatea tinutelor, daca prin creativitate intelegem o tacita legatura intre simplitate si feminitate, cu mici accente inedite, nu pot sa nu o am in vizor pe Vicki Nicola. Pentru cei care nu o cunosc, desi ma indoiesc, Vicki este Managing Partner The Group, iar pe blogul sau, vickipedia.ro, scrie despre moda intr-o maniera personala. So, va invit la o lectura din care putem lua notite. 

What do you wear when you want to seduce?

Sincer, cred ca tocmai asta este important: sa nu iti propui neaparat sa seduci. Seductia se intampla, iar cand nu este relaxare si firesc, nu prea mai functioneaza nimic, nici macar o combinatie vestimentara perfecta. Dar, ca sa raspund totusi la intrebare, intotdeauna mi s-a parut ca o rochie furou, din satin e o alegere super feminina si o combinatie perfect echilibrata de senzualitate si mister.

Do you dress according to trends?

Sunt atenta la tendinte, fiindca inca imi place sa ma conectez la ce se intampla in moda. Tendintele ma inspira, ma delecteaza si imi dau o energie care imi place mult. Nu le mai respect intocmai, fiindca am invatat deja ca stilul inseamna mai degraba stabilitate vestimentara si nu versatilitate cu orice pret.

Lifestyle rule:

Cred ca viata noastra nu este o stiinta exacta. Este o interpretare si o adaptare continua, asa ca, in general, imi propun sa imi las mereu optiuni deschise si sa nu ma blochez in reguli sau verdicte setate artificial si incrancenat. Si, la fel, mai ales in ultima perioada, am invatat ca cele mai bune repere nu vin niciodata din exterior.

What’s chic now:

Cred ca cel mai chic lucru azi este sa ai timp si disponibilitate pentru ceilalti.

Essential outfit for weekend:

Am sa iti dau cateva piese vestimentare care sunt clar in “playlist-ul” de weekend si pe care le mixez bazandu-ma total pe improvizatie: leggings, tricou alb sau sweatshirt gri, jeans, “running jacket”, poncho de cashmir, sneakers, o jacheta din blana artificiala, joggers

A place to be:

Tokyo

Your secret passion:

Sa conduc seara, prin oras. Masina / bicicleta sau pur si simplu pasii :))

Your beauty hero:

Eye Concealer

5 items “evergreen”

Tricoul alb, rochia midi, stilleto negri, perechea de jeans, leggings

Smokey eyes/ red lips:

Smokey eyes

Style is…”the most relaxed version of yourself” :))

Credit Foto: Andreea Macri

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply