To top
2 Sep

Style Bulletin cu Denis Radu

Asa cum mi-am propus, vreau sa va prezint oameni cool, cunoscuti sau mai putin cunoscuti, dar pe care ii reunesc autenticitatea si stilul. Personal, apreciez diversitatea stilistica si ma incanta sa vad in jurul meu persoane cu un stil personal bine conturat, asa ca nu va asteptati ca toti cei alesi sa se incadreze in aceeasi zona stilistica. So, invitatul meu de astazi este Denis Radu- PR/ PR Events, un adevarat  “personaj”. Si spun asta, pentru ca poarta hainele cu atitudine, nu se teme sa combine, are un soi de extravaganta bine dozata si intotdeauna stie sa aleaga ce i se potriveste. De la fuste plisate, pana la  costume elegante, nimic nu ii este strain. Este un tip nonsalant, iar asta face ca tot ce poarta sa para natural.  

What do you wear when you want to seduce:

Partea comica, sa zic asa, este ca intotdeauna ma imbrac cum simt. Nu o fac pentru ceva anume sau pentru careva si in nici un caz ca sa seduc. Oricum, cool intrebare, nu m-am gandit la acest aspect pana acum. Dar, in cazul in care as avea acest gand, cred ca o pereche de jeans simpli, retro, un tricou alb sau negru si conversi sau ghete, in functie si de anotimp.

Do you dress according to trends:

De obicei cumpar cateva piese care sunt si in trend, dar, dupa cum dicteaza trendul, nu. Consider ca trebuie sa purtam ce ne sta bine, deoarece, de multe ori, ceea ce este in trend/la moda nu se potriveste tuturor sau nu isi permit multi dintre noi.

What’s chic now:

Pentru mine, chic acum sunt kilturile si derivatele acestuia. Am purtat prima oara o fusta/kilt in 2012, la evenimentul Elle, dupa care am mai cochetat de doua ori, dar la distante mari de timp, insa, anul acesta, mi-a revenit dragostea pentru ele si asa ma imbrac deja de cateva luni. La nunta Alinei Ceusan, am purtat un kilt facut de  Arthur, de la Marie Ollie, iar din toamna lucrez deja cu cativa designeri dragi mie la cateva noi kilturi/fuste. N-am rezistat si am  achizitionat unele si online.

Essential outfit for weekend:

Nu am un outfit special pentru weekend. In functie de unde ma duc, ma decid pe moment. Rareori ma gandesc din timp (prefer primul instinct), in general, intru in dressing si imi vine pe moment ideea cu ce sa ma imbrac si aleg “shoes-ii” pe care am “mood” sa ii port. Shoes-ii sunt fetish-ul/hobby-ul/adictia mea. Insa nu plec niciodata fara: ochelarii de soare, ghiozdanul/plasa/geanta si un parfum, plus accesoriile mele preferate: inelele.

A place to be:

‘A place to be’ este locul unde simt nevoia sa ma incarc, poate fi intr-un mall pentru ca oamenii si agitatia imi plac, in parc, pe o banca: Herastrau sau Cismigiu, la un restaurant drag mie (Zen Sushi sau Pio Bistro, iar vara, pe lac la Funky Herastrau) sau pe canapea la Neftlix.

Your secret passion:

Datorita faptului ca m-am expus atat de mult online, nu cred ca mi-a ramas ceva secret, mai ales ca  pasiune. Stiu clar si imi doresc sa descoper ceva care sa ma faca din nou creativ si care sa-mi aduca satisfactii, nu neaparat materiale. Dar, ca sa raspund totusi la intrebare: am pasiune pentru tot ce este de obicei tabu sau ascuns multora dintre noi.

Your beauty hero:

La capitolul cosmetice, imi este foarte simplu, pentru ca folosesc cam toata gama Bioderma, de 5-6 ani deja, mastile pentru fata de pe mygeisha.ro, pentru maini si picioare, mastile din magazinele Marionnaud, si, de curand, prin intermediul prietenei Marisa Paloma, am ajuns la cei de la Plush Bio si folosesc deja de la ei multe produse necesare ingrijirii zilnice.

5 items “evergreen”:

Greu, ca sunt doar 5, insa cele 5 items ‘evergreen’ pentru mine sunt: adidasii- gheata albi de la Adidas, trench-ul negru de la Burberry, geanta postas de la Vuitton, ghetele stil ciocata de la YSL si ochelarii de la Cartier.

Style is…

Stilul este ceva care ar trebui sa vina din noi, care se cultiva odata cu maturizarea noastra ca indivizi, in functie de etapele vietii si experientele prin care trecem fiecare. Stilul este modul prin care alegem sa ne exprimam, prin care atragem atentia si ne lasam descoperiti de cei din jur si care poate spune cate ceva despre propria noastra personalitate, la prima vedere. Eu am 3 stiluri care ma definesc: sport casual, smart casual italian style si excentric: kilturile/fuste.

Your fragrance signature:

Aici este foarte simplu. Tatiana. Deja, la evenimente, vin cunoscuti la mine si imi spun: ‘ti-am simtit parfumul pe aici’, sau ‘eram sigura ca dau de tine’ etc… Imi plac arome cum ar fi: oudul, tabacul, mirosul de iarba verde, Kouros de la YSL de la Marionnaud, iar, mai nou, cel de la MyGeisha cu cannabis si unul de la Beautik Parfumerie care miroase a petrol, fum, ceva inecacios pentru multi, iar tamaia ramane, de departe, no.1 pentru mine.

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply