To top
2 Sep

F/W 2019- Bourgeois Style

Imi plac hainele in stil bourgeois. Desi stilul are note clasice, nu tot timpul a fost in linia intai, dar iata, sezonul ce vine il impune drept una dintre tendinte. Are un soi de romantism, pentru unii poate prafuit, pentru mine are nostalgia unor vremuri in care armonia si eleganta erau la cote inalte.

Propus de Hermes, Celine, Chloe sau Givenchy, stilul bourgeois 2019 face un salt, back in time, in anii ’70. De la perle, twinsets si costume, la bluze delicate, esarfe fine si fuste pana la genunchi, toate “au curs” pe  marile catwalk-uri.

Hedi Slimane a adus in prezntarea Celine adevarate “femmes parisiennes”, a caror alura m-a facut sa-mi doresc sa vina toamna cat mai repede, sa pot purta fuste plisate din stofa de lana, palarii din fetru si curele subtiri din piele, camasi cu guler ascuns cuminte sub cel mai sobru pulover, bluze cu funde si cizme din piele inalte.

Privind fotografiile din show-ul Givenchy mi-am dat seama ca nimic nu egaleaza fusta creion din piele, costumele in carouri, dresurile de matase si pardesiile old-school, cu lungimi incerte si croiuri feminine.

Acest stil bourgeois imi pare cea mai cool varianta de a-ti pastra feminitatea in tinute, fara a fi girly, siropoasa, deloc sexy.. si este exact maniera mea de a ma exprima vestimentar.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply