To top
30 Aug

Style Bulletin cu Isabelle Vijiiac

Este una dintre prezentele boeme ale Bucurestiului, are multa poezie si intotdeauna un aer nostalgic. Din mainile ei ies rochii frumoase, fluide, pline de romantism, iar, daca ai ocazia de a sta in compania ei o ora, realizezi ca inca mai sunt oameni autentici, care nu-si doresc sa semene cu nimeni altcineva decat cu ei insisi. Cu siguranta, multi dintre voi o cunoasteti, altii, nu. Designerul Isabelle Vijiiac este invitata mea de astazi. Va tentez sa intrati in microuniversul sau de viata, sa va lasati inspirati, sa adoptati reguli, daca vi se potrivesc, sau sa o admirati pur si simplu.

 

What do you wear when you want to seduce: O rochie cu umerii dezgoliti, parfumul preferat purtat in par si un eyeliner negru pentru a-mi accentua privirea.

Do you dress according to trends: De foarte puține ori, ma las influențată de elemente regasite in trendurile mometului. Stările interioare si locurile in care călătoresc imi ghideaza alegerile vestimentare.

Lifestyle rule: Încerc sa ma ghidez mai mult dupa intuiția de moment, sa fiu impulsiva si sa cântăresc mai puțin orice decizie. S-au legat multe povesti frumoase asa. Ahhh si sa nu ma inconjur inutil de lucruri. Am inceput sa apreciez simplitatea alegerilor pe orice plan al vieții.

What’s chic now: Nu stiu daca este, dar as vrea sa fie: bunul simț, decența si educarea continuă a mintii si a sufletului. 

Essential outfit for weekend: In vacanță, o rochie din in/bumbac si sandale comode, cu care sa colind strazile, acasă, un tricou din bumbac oversized, preferabil al lui, in oras, pantaloni culottes de pedalat lejer in ei si o camasa stransa in talie.

A place to be: Mereu lângă cei dragi. Si langa mare.

Your secret passion: Dansul

Your beauty hero: Mama

5 items “evergreen”: Rochia camasa (alba e preferata mea, fiindca ador si camasile albe, in egala masura) O pălărie vintage cu boruri largi O rochie neagra, dintr-un material mătăsos. O pereche de sandale cu șireturi care se leaga pe glezne Un parfum care sa-ti imbrace trupul in cel mai delicat si senzual mod posibil.

Smokey eyes/ red lips: Mereu eyeliner/smokey eyes

Style is… O introspectie a simțurilor, cultivată cu pași mici, care evoluează cu tine. O carte de vizită care vorbește despre tine.

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply