To top
8 Jul

Lansarea noii colectii de parfumuri Chopard

Revin cu noutati, de data aceasta, despre brandul de parfumerie Chopard, intrat, de curand, in portofoliul Sarantis Romania. Evenimentul de lansare Chopard a avut loc acum cateva zile, in prezenta Raffaellei Rossiello, Communication & PR Director Chopard parfum, cea care a dezvaluit cateva dintre secretele parfumurilor Chopard, secrete care le fac atat de iubite in randul femeilor: ingredientele parfumurilor sunt 100% naturale, obtinute printr-un proces etic si prietenos cu mediul inconjurator, iar designul sticlelor este simplu, inspirat de colectia de accesorii.

Despre colectia de parfumuri Happy Chopard va pot spune ca are la baza esente naturale, iar semnatura olfactiva te trimite cu gandul la Joie de Vivre. Lemoni Dulci, Bigardia si Felicia Roses sunt cele trei parfumuri ale colectiei. Bigardia a fost lansat de curand, la inceputul anului, si aduce un omagiu bigaradierului. Creatoarea parfumului, Dora Baghriche, a creat acest parfum ca expresie a bucuriei de a trai. Contine floare de portocal, miere, iasomie de sambac si patchouli. Este un parfum foarte incitant si persistent.

High End Collection

Garden of Paradise

Inspirată de Gradinile Arabe ale Paradisului, colectia Garden of Paradise contine patru parfumuri, fiecare dintre ele fiind un tribut adus gradinilor mitice ale Orientului. De la Marea Mediterana, la Est, aceste gradini legendare sunt expresia epocii de aur a civilizatiei arabe. Gradinile de vis erau umplute cu cele mai frumoase flori si fructe dulci, aromate si pline de culoare, sub umbra copacilor maiestuosi. Toate cele patru parfumuri sunt creatii ale renumitului parfumier Alberto Morillas, un adevarat maestru al ingredientelor naturale.

Orange Mauresque: o gradină luxuriantă de portocali, la intersectia dintre cultura orientala și influentele marocane.

Miel d’Arabie: o ȋntalnire ȋntre notele fresh si senzuale, o miraculoasa si linistita oază de verdeata in mijlocul desertului, o gradină orientala mistica.

Rose Seljuke: tributul adus gradinii luxuriante din palatul regal al Babilonului, arhetipul tuturor grădinilor de pe pământ.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply