To top
24 Jun

Cum este noul meniu de la The Harp Irish Pub

Astazi o sa va povestesc, in cateva randuri, despre The Harp Irish Pub, unul dintre locurile unde mananci bine, unde portiile sunt generoase, iar terasa iti ofera  o perspectiva placuta catre Piata Unirii. Invitatia am primit-o pentru a testa noul meniu summerish, unde, pe langa preparatele clasice, pe care le poti gasi intr-un pub, sezonul acesta poti alege si alte specialitati, despre care nu am sa scriu acum, enumerandu-le, pentru ca nu stiu cat farmec ar mai avea, apoi, descoperirea meniului de catre voi. Am sa va spun, insa, ce am ales noi si care a fost impresia dupa degustare. So, pentru aperitiv ne-a facut cu ochiul platoul de carnaciori si niste gustoase aripioare cu sos BBQ, acompaniate de o salata proaspata. Main course-ul a fost compus din Carne de vita iralndeza cu Guiness si Gnocchi si Pulled Pork Burger. Carnea de vita irlandeza avea un sos delicios, ce mi-a amintit de un gulas mancat in Brasov si care mi-a ramas in minte si in papile, putin condimentata si foarte bine fragezida, cat despre burger, ce pot sa spun este ca te satura bine de tot si are un gust extraordinar. Pentru ca eu nu beau alcool, iar Adrian este intotdeauna la volan, nu am testat cocktailurile. Am mers pe apa si bere fara alcool 🙂
Am stat pe terasa de data aceasta, insa mie imi place mult mai mult atmosfera intima din interior, unde gasesc potrivite intalnirile cu prietenii.

The Harp este un loc unde poti merge relaxat, intr-o pereche de jeans si un t-shirt, fara a avea sentimentul ca este un local de fite. Este fix genul de loc, unde iti face placere sa razi zgomotos, sa te bucuri de muzica, sa bei bere cu chef, sa te porti fara constrangeri si sa mananci, fara pudoare, caloric si gustos. Noua ne-a placut aceasta atmosfera fireasca, unde oamenii erau naturali, unde ospatarii iti zambeau cu amabilitate si unde puteai sa fii tu, fara a disimula un alt nivel de viata.
Daca vreti sa va bucurati si de produse artizanale de patiserie sau prajituri, la parter exista The Harp Bakery, un fel de bistro-cafenea, unde oricand puteti face o mica oprire, pentru o cafea gustoasa si ceva bun.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply