To top
10 May

Your skin hero: Artistry Signature Personalized Serum

Asa cum stiti, sunt o tipa care pune pret mai mult pe ingrijirea pielii, decat pe make-up si artificii de cosmetizare a acesteia. Nu consider ca a investi in produse de machiaj poate fi o solutie, atunci cand pielea ta este cea care ar trebui sa beneficieze de atentie si confort. Ca atare, in opinia mea, produsele de skincare sunt cele care iti pot asigura o imbatranire frumoasa, un ten stralucitor, curat, sanatos si hranit. Acestea fiind spuse, vreau sa va prezint, astazi, un produs care mi-a atras atentia prin prisma faptului ca la baza crearii lui au existat studii ample si, mai mult decat atat, este un produs pe care vi-l puteti personaliza. Este stiut faptul ca fiecare ten se confrunta cu micile lui probleme, unul este lipsit de stralucire, altul nu este suficient de hidratat, altul nu are fermitate ans so on. Voila, noul serum, Artistry Signature Select Personalized Serum de la Amway este unul dintre produsele care poate sa ofere o rezolvare a acestora.
Functioneaza extrem de simplu. Format dintr-o baza ce contine 100% apa fito-infuzata cu elemente botanice Nutrilite (cirese Acerola, coacaze, ceai verde, etc), acesteia i se pot alatura intre 1 si 3 amplificatoare din cele 5 existente, dedicate nevoilor specifice pielii voastre. Eu am ales amplificatorul de hidratare, luminzitate si fermitate, potrivit varstei mele, insa combinatiile pot fi facute in functie de propritatile voastre.
Amplificatorul de hidratare creste nivelul de hidratatare a tenului, datorita tehnologiei Hydro-Probiotic si este o inovatie a gamei de ingrijire Artistry. Se imbunatateste, astfel, microflora benefica, de la suprafata pielii, ca atare tenul va fi hranit si sanatos.
Amplificatorul de luminozitate are la baza un ingredient de natura marina, ce sustine regenerarea pielii si controleaza factorii care conduc la ceea ce numim “ten tern” sau neuniform. Din punctul meu de vedere, tenul luminos este un deziderat.
Amplificatorul antirid reduce liniile fine si ridurile superficiale, datorita tot unei tehnologii noi, ce are la baza un foto-bioreactor din alge ce poate intari reteaua de sustinere a pielii, energizand tenul si oferindu-i un aspect tanar.
Amplificatorul de tonifiere imbunatateste structura pielii, conferind fermitate si elasticitate tenului. De asemenea, sustine formarea unei structuri stranse, care asigura un ten mai rezistent, cu aspect tonfiat.
Amplificatorul anti-pete reduce petele inchise la culoare ale tenului. Contine vitamina C, despre care stim ca este un antioxidant redutabil.
Am scris in linii mari despre beneficiile fiecarui amplificator, urmand ca voi sa aprofundati informatiile. Asa cum am mai spus, in baza serumului se pot mixa maximum trei amplificatoare.
Daca ar fi sa enumar trei motive pentru care recomand acest serum, nu as ezita sa spun ca mi se pare foarte eficient, gratie ingredientelor pe care le contine, imi place ideea de a avea intr-un singur recipient o formula cu multiple valente si pentru ca este foarte usor de aplicat, neavand nevoie de etape, de ritualuri elaborate, te timp alocat.
Daca impartasiti modul meu de gandire si daca va preocupa mai mult intretinerea pielii decat mascarea ei sub straturi si straturi de make-up, va invit sa cautati acest produs la un partener Amway.
Consider ca nimic nu-ti ofera o mai mare incredere decat sentimentul ca poti iesi nestingherita pe strada, fara urma de make-up, doar mizand pe sanatatea tenului tau. Bineinteles ca este parerea mea, mai exact parerea unei femei care nu suporta sa se minta si care isi doreste sa se arate celorlalti asa cum este. Tocmai din acest motiv, nu am sustinut niciodata interventiile artificiale, coafurile elaborate, machiajul in exces, unghiile sufocate de acrylic si toate acele tertipuri care, din pacate, pentru multe romance, inseamna frumustete. Frumusetea este sinonima cu sanatatea, bunastarea tenului, parul bine intretinut, pielea luminoasa si zambetul autentic, niciodata din complezenta.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply