To top
14 Mar

De ce sa iubesti Montblanc Explorer

Parfumurile barbatesti, este clar, trebuie sa incite intr-un mod discret, dar de neuitat. Il poti percepe atunci cand mana lui iti atinge obrazul, cand desface nasturele de la sacou, cand isi trece rapid mana prin par sau cand te saruta pe braz la intalnire. Nu este epatant si nici nu te sufoca. Te rasfata, inmiresmandu-ti aerul, usor. Poarta il el personalitatea barbatului si intentiile lui. Iti poti da seama daca e capricios, sobru, superficial, rigid sau sensibil.

E drept, parfumuri de barbati sunt multe, te poti pierde in atatea optiuni. Uneori nu poti discerne daca ti se potriveste sau nu, sedus de mirajul povestii din spate, alteori decizi rapid realizand ca e fix cel pe care il cautai sau ca e exact o aroma ce nu te reprezinta.

E un capitol amplu si discutabil acesta al alegerii unui parfum. Tocmai din aceasta ratiune, aleg sa scriu despre anumite parfumuri care pe mine ma impresioneaza. E o treaba subiectiva, insa poate fi un reper.

Astazi, atentia mea a fost suscitata de noul parfum, lansat recent, Montblanc Explorer, ce aduce un omagiu, asa cum v-ati dat seama, explorarii. Explorare insemnand de la a urca culmi, a nu tine cont de conventii, pana la a explora colturi de lume. Din Sudul Africii pana in Italia, Montblanc te invita sa descoperi calatoria fantastica ce-ti aduce la vedere ingrediente rare, metode de fabricare ce mixeaza ultimele tehnologii cu arta manuala, dar si o poveste veche, aceea a cernelii Montablanc, care niciodata nu s-a uscat.

Explorer este creatia a trei minti brilliante: Jordi Fernandez, Antoine Maisondieu si Olivier Pescheu, fiecare din acestia aducand cunostintele sale, ingrediente specifice si experiente emotionale. Vorbim asadar de o calatorie olfactiva, ce reuneste ingrediente si lumi, precum patchouli din Indonezia, Vetivier din Haiti and many more.

Notele de varf sunt florale, notele de mijloc de vetivier sunt fresh, iar cele de inchidere sunt calde, de patchouli. Pe scurt, este un melange plin de energie, de forta, de poezie.

Realizat in Franta, parfumul nu doar seduce prin ceea ce emana, dar si prin designul rafinat, cu motive Saffiano.

De ce l-ai cumpara?

Pentru ca este parfumul pe care il poarta un barbat puternic, dar nu lipsit de sensibilitate, pentru ca miroase sexy, dar nu invadeaza, emana caldura si energie, nu e lipsit de intensitate, dar nu e strident si pentru ca te poate face de neuitat.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply