To top
7 Mar

Tricouri cool pentru mintile creative

Bunul meu prieten, Ovidiu Muresanu, creatorul The Stories of O, a lansat o noua colectie de tricouri, dedicata femeilor misto din vietile noastre. Colectia O.pt Martie a fost realizata in colaborare cu echipa smart de la Dume de Mestecat, tradusa prin cele doua tipe cool, Luluts si Zvac, care, la fel ca si Ovidiu, sunt amatoare de jocuri de cuvinte si subtilitati. Asa cum poate stiti  sau inca nu, toate colectiile de t-shirts lansate de The Stories of O. au la baza jocuri de cuvinte ce polarizeaza litera O.

Toate variantele de tshirts sunt misto in orice sezon, pot fi purtate cu jeans, combinate cu un sacou clasic sau cu fuste romantice. Sunt unisex si asta inseamna ca le puteti imprumuta in cuplu, ceea ce, din punctul meu de vedere, e sexy si emotionant, avand pe piele mirosul ei/lui. Realizate din bumbac organic alb, le puteti gasi disponibile de la xs pana la L, pe siteurile TheStoriesofO.ro, in shop-ul DumedeMestecat.ro, dar si pe Molecule-F,  la pretul de 150 de lei.

Ah, si inca ceva foarte important, 30 % din profitul obtinut din vanzarea fiecarui tricou merge catre Asociatia ANAIS, care lupta pentru drepturile femeilor, cand acestea au nevoie de sprijin.

So, daca vreti sa faceti niste cadouri cu emotii, cu mesaj si atemporale, The Stories Of O Tshirts Collection este una dintre cele mai creative optiunii.

Va las cateva imagini cu tricourile, cu mentiunea ca eu le-am vazut live si arata la fel de bine ca in poze, fara nicio cosmetizare.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply