To top
9 Feb

De ce sa incerci rujurile Shiseido

Cat iti iubesti buzele? Cat de tare le musti cand esti incurcata, cat le mangai cu degetele cand esti visatoare si cat le intinzi in cel mai larg zambet? Le colorezi intens sau pal? Le porti cu gandul sa seduci sau sa spui cuvinte timide? Nu stiu despre tine, cititoarea mea, prea multe, dar impart cu tine descoperirea mea recenta.

VisionAiry Gel Lipstick – Shiseido, un ruj rezistent, cu acoperire mare si water infuzed, o placere, senzatia de racoare. Formula contine o tehnologie numita Triple Gel, ce permite pigmentului din compozitie sa se combine cu apa continuta si sa formeze straturi de pigment pe buze, ceea ce inseamna o culoare intensa si care va rezista mult, dar fara a incarca buzele inestetic. Sunt 28 de nuante, dintre care ati putea alege, toate inspirate de Tokyo. Prefer textura de gel, pentru ca se absoarbe rapid in piele si arata mult mai dezirabil pe buze.

 

Cea de-a doua descoperire este Modern Matte Powder Lipstick, un ruj mat, dar foarte hidratant. Finish-ul este unul pudrat, fin, iar formula este o compozitie de uleiuri si ceara care se topeste, transformandu-se intr-o pulbere fina, ultra-subtire, in timp ce pigmentii raman la suprafata. Cele 24 de nuante sunt inspirate de viata de noapte a orasului Tokyo si sunt sigura ca le veti iubi de indata. Ingredientele cheie: Velvet Powders asigura rezistenta de pana la 8 ore si finish mat, Optical Brightening Pigments asigura culoare intensa si vibranta, iar Lightweight Waxes and Oil creeaza un strat hidratant, dar usor, de culoare care pare a se topi pe buze.
Rujul mai are un avantaj, acela de precizie a aplicarii, gratie partii angulare, care nu necesita si un creion pentru contur.
Ambele variante sunt de trecut pe lista de sezon si musai de incercat. Astept impresiile voastre.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply