To top
7 Dec

Douglas demareaza campanie Believe in Angels

Astazi, vreau sa va aduc in atentie campania initiata de Douglas Romania, campanie ce sub numele “Believe in Angels” vine sa ajute pacientii ce sufera de boli treminale ai Hospice Casa Sperantei, prin sponsorizarea activitatii de asistenta medicala acordata gratuit acestora. Este o campanie pe care parfumeriile Douglas Romania o demareaza de cativa ani, in perioada aceasta a anului si pe care o puteti sustine si voi, cumparand Douglas Dream Palette, in perioada 23 noiembrie-24 decembrie, astfel Douglas redirectionand, pentru fiecare produs cumparat, 10 lei Fundatiei, in limita sumei de 40.000 lei.

Cu precădere de sărbători ne gândim la cei mai vulnerabili dintre noi și la ajutorul de care au nevoie. Prin campania “Believe in Angels” pe care o lansăm începând cu 23 noiembrie dorim să popularizăm cauza sprijinită de Fundația HOSPICE Casa Speranței și să direcționăm fonduri către  o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă a pacienților copii și adulți cu boli incurabile. Fondurile direcționate în ultimii doi ani către această Fundație au ajutat la deschiderea Centrului Socio-Medical HOSPICE de la Adunații Copăceni, dar este nevoie în continuare de ajutorul nostru. Cu suma pe care intenționăm să o direcționăm către HOSPICE anul acesta Fundația poate asigura gratuit pentru pacienții adulți și copii care suferă de boli incurabile 45 de zile de internare în unitățile cu paturi ale organizației, 50 de vizite la domiciliul pacienților și 130 de participări în centrele de zi.”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.  Pacienții HOSPICE sunt persoane cu boli incurabile: adulţi cu diagnostice oncologice şi copii cu prognostic limitat de viaţă (indiferent că vorbim de boli limitatoare sau amenințătoare de viață), iar fundaţia își desfășoară activitatea în unitățile medicale din Brașov, din București, în Zărnești și Făgăraș, și noul centru socio-medical la Adunații-Copăceni, lângă București, centru destinat exclusiv copiilor afectați de boli limitatoare de viață și familiilor lor.

“Această campanie vorbește despre frumusețea binelui și puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. Împreună, putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă și ne bucurăm că Douglas ne susține din nou într-un proiect atât de frumos, cu un impact considerabil pentru conștientizarea colectivă a importanței paliației”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

Viziunea HOSPICE Casa Speranței este ca în România toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi lor.

Fundația HOSPICE Casa Speranței este o organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov şi care a introdus în România, pentru prima oară, conceptul de îngrijire paliativă, replicând modelul fundațiilor de tip hospice din Marea Britanie. Membră a familiei Hospices of Hope, HOSPICE Casa Speranței, este în acest moment cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Daca doriți să aflați mai multe despre HOSPICE Casa Speranței și programele fundației, vă invităm să vizitați www.hospice.ro.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply