To top
30 Jul

500 sau cum miroase La Dolce Vita

Iubim Italia pentru ca ne-a oferit multe: de la arta, muzica, arhitectura de exceptie, pana la gastronomie, moda, savoir-faire  si emotie.
Pentru mine, Italia inseamna petreceri intelectuale, asa cum au fost surprinse de Fellini in La Dolce Vita, Cinecitta, glamour, femei voluptuoase, barbati pedanti, croi impecabil, piele fina, ochelari de soare à la Anita Ekberg, celebrul pulover pe gat, purtat de Mastroiani, si numit sugestiv dolcevita, lamai, strazi pietruite, parfum de portocale, Fiat 500 si povesti pentru ca aproape fiecare lucru, made in Italy, are o poveste.
Fiat 500, masina care nu se demodeaza, creatie a designerului Dante Giacosa, in 1957, este una dintre primele masini de oras, ce a demonstrat, in timp, ca un obiect functional poate fi si foarte atractiv si chiar always en vogue.
Perfume Holding aduce un hommage acestei iconice masini Fiat 500, prin crearea a doua esente olfactive, numite simplu “500”, ce intruchipeaza the italian elegance. Se spune ca gli italieni traiesc pentru il dolce far niente si pentru la bella figura, mai exact, pentru a lasa intotdeauna o impresie placuta si memorabila. In esenta, cred ca este vorba de cautarea frumosului chiar in tine insuti.
Fie ca vorbim de tinute vestimentare, a caror semnatura made in Italy o recunosti de indata, de bucuria meselor conviviale, de accesoriile stralucitoare, care pun in valoare pielea bronzata, de tarantela sau aperitivo, italienii stiu sa traiasca bine, the good life.
Cam toata aceasta filozofie de viata este transpusa in cele doua variante de parfum 500 For Him & For Her. La prima vedere, te surprinde designul sticlelor, o declaratie vizuala, ce a luat forma partii frontale a masinii Fiat 500, cunoscuta drept Musetto. Printre secretele succesului Fiat 500 este capacitatea acestuia de a ramane cool si de actualitate. Reprezentand perfect spiritul indraznet si jucaus al masinii iconice, fiecare versiune ofera o abordare olfactivă a seductiei, din perspectiva feminina si cea masculina.

So, 500 for Her este un parfum proaspat, cu note florale. Se deschide cu note picante de piper roz, mandarine si lychee, persistand prin buchetul floral de gardenie, magnolie si iasomie. Are o baza lemnoasa cu mosc alb, ce completeaza cocktailul floral, inspirat de conceptul Dolce Vita.

500 for Him este un parfum proaspat, gratie notelor energizante de grepfruit si  mixului vibrant de Timur si piper roz. Untul de iris florentin si muscata confera textura si rafinament inimii senzuale a parfumului. Putin vanilat, este perfect pentru barbatul captivant, spiritual si indraznet, exact ca spiritul italian.

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum miroase the italian spririt, puteti testa parfumurile 500, in magazinele Douglas. Daca v-au lasat o impresie placuta, precum a mea, le puteti comanda de pe www.douglas.ro

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply