To top
18 Jun

Modern Princess, senzualitate si mister

A scent-savy woman stie ca parfumul ales trebuie sa starneasca emotii, mister si putina controversa. Trebuie sa o faca memorabila, sa ii puna in valoare personalitatea si sa ii sporeasca senzualitatea. Multe de intrunit, ai spune, insa exista parfumuri ce reunesc toate aceste aspecte fundamentale. Pe wish-list-ul meu, in aceasta vara, se afla noul parfum Modern Princess – Eau Sensuelle by Lanvin. Este un parfum cu caracter, puternic si sufficient de sexy , incat sa te trimita cu gandul la intimitatea budoir-ului, la dantele nude precum culoarea sticlei, la unduirile feminine, imprumutate chiar de forma sticlei, la universul feminin, ce incita. Eau Sensuelle este ceea ce numim un parfum de proximitate, ce invaluie pielea in cel mai intim mod. Notele catifelate de piersica, notele spicy ale grapefruitului se imbina armonios cu notele florale de bujor, iasomie si un peu de lemn de santal. Este o aroma sofisticata ce reflecta femeia actuala, complicata, feminina, energica si nu lipsita de curaj.

Tips & Tricks:

Poarta-l la o cina, pe terasa restaurantului Hotel Splendido, in Portofino, imbracata intr-o rochie de panza alba si scoici la gat.

Fa din Eau Sensuelle o arma de seductie imbatabila, stropindu-ti curbele gatului cu cateva picaturi. Zilele toride vor face ca aroma emanata sa fie una carnala si incitanta.

Pune cateva picaturi in apa din masina de calcat. Rufele tale vor mirosi insinuant.

Poti pulveriza o scrisoare de dragoste sau paginile unei carti preferate.

Poarta-l in diminetile placute de vara, cand vantul ii va accentua sillage-ul/

Parfumeaza-te cu “parcimonie”. Vrei sa inciti, nu sa sufoci.

Trimite un bilet incitant, pe care sa-l parfumezi cu Eau Sensuelle, barbatului iubit.

Poarta-l cu lenjerie nude, din dantela de Chantilly.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply