To top
17 May

Carnet d’adresses: XpertBeauty

Imi iubesc mult orasul in care locuiesc, pentru ca aici am prietenii, familia, restaurantele preferate, colturi pline de amintiri, dar si magazine, unde imi face o mare placere sa intru si sa fac cumparaturi. Adresele mele de shopping nu sunt, insa, foarte multe, pentru ca nu ma regasesc vestimentar in oferta autohtona a brandurilor, care este adaptata cumva zonei de est, insa am cateva preferate. Restul, online shopping.
Recent, am descoperit un complex concept store de cosmetica profesionala, unde puteti gasi o varietate de produse si branduri de skincare, skinhair, unghii si make-up, XpertBeauty.


Sunt multe motivele pentru care ar trebui sa treceti pe aici.
In primul rand, vizitatorii primesc recomandări personalizate, din partea specialiștilor, avand astfel ocazia sa aleagă exact produsele adecvate tipului lor de piele sau de par. In fiecare saptămana, la XpertBeauty, sunt invitați specialisti din industria de frumusețe, care le oferă vizitatorilor demonstrații de măiestrie și informații despre tendințele în domeniu. În plus, tot săptămânal, este actualizat și un stand special, cu o selecție de produse recomandate conform trendurilor.
Xpert Beauty a fost gândit și proiectat sub conceptul Worry Free Zone, un spațiu unde redescoperi cât de distractiv și facil este shoppingul, unde ai parte de o experiență plăcută și memorabilă, de o selecție excelentă de produse profesionale și unde beneficiezi de suportul acordat de specialiști în alegerea produselor adecvate nevoilor tale.
Aici te poți bucura și de Oglinda Inteligenta, care, printr-o simplă scanare a chipului și a produselor, te ajuta sa descoperi în timp util toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi sigura ca ai găsit produsul potrivit tie, dar și tipsuri de tipul how to.

Noutatea absolută a magazinului XpertBeauty Baneasa este colaborarea cu Saloanele de infrumusetare Silhouette, sub conceptul Silhouette Express Beauty. Așa ai ocazia de a incerca servicii de înfrumusetare cu produse Guinot si tehnologii anti-age și slabire LPG, servicii extrem de rapide si cu rezultate uluitoare.

Aici gasiti produse de top Guinot, Moroccanoil, Tigi, Kerastase, Opi, Academie si multe altele.

Daca nu sunteti din Bucuresti, unde XpertBeauty se afla in Afi Palace Cotroceni si Carrefour Feeria Baneasa, atunci sa stiti ca exista si in Palas Mall Iasi, City Park Mall Constanța, Shopping City Piatra Neamț si Ploiesti.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply