To top
2 May

Cum poti avea un par natural frumos

Les grandes vacances! Cine nu-si doreste o calatorie, chiar si imaginara, printr-un univers senzorial, asa cum ne propune noua gama Garnier Botanic Therapy. Fiecare sticla captureaza in ea cateva dintre pretioasele ingrediente pe care natura le ofera.
Rasfat pur feminin pentru parul tau, cu parfum fin si texturi placute. Ingredientele naturale si tehnologia avansata sunt cele doua componente ce reusesc sa creeze o gama de produse ce pot reda supletea, hranirea si frumusetea parului tau. Imbogatite cu ulei de masline hidratant, miere nutritiva, ceai verde tonic sau ulei de argan, cele 6 variante de produse Garnier Botanic Therapy promit frumusetea naturala a parlui tau.

Ulei de ricin si migdale

Aceasta varianta este pentru parul fragil cu tendinta de cadere combinand uleiul de ricin fortifiant cu ulei de migdale hranitor. Rezistenta firului de par este astfel asigurata.
Uleiul de ricin este cunoscut pentru proprietatile sale benefice in cosmetica. In aceasta formula acestioneaza ca un emolient ce hraneste, protejeaza si intareste firul de par. Uleiul de ricin este un ingredientde originenaturală renumit pentru proprietățile sale cosmetice, cunoscut ca emolient4. Datorită abundenței de acizi grași -și anume Omega 9 și Omega 6 -din compoziția lui, uleiul este bine cunoscut pentru faptul că hrănește și protejează părul, dar și pentru faptul că îl întărește de la rădăcină până la vârfuri. Acest ulei pe bază de plante este fabricat din semințe de ricin presate la rece și filtrat ulterior. Uleiul de migdale: substanța nutritivă naturală apreciată
Culeasă din migdal, care se dezvoltă într-o climă mediteraneeană însorită, migdala a fost apreciată de secole pentru sursa sa bogată de vitamine, minerale și substanțe nutritive esențiale. Fiecare fruct este plin de antioxidanți, acizi grași omega-3, proteine, vitamina E, magneziu și calciu. Folosit în produsele de îngrijire a părului, uleiul de migdale este cunoscut pentru faptul că hrănește părul, făcându-l suplu și strălucitor.

Miere si propolis

Mierea este ingredientul consacrat care stimulează procesul de înfrumusețare, precum și unul dintre ingrediente preferate ale femeilor! Bogat în substanțe nutritive și vitamine, acest nectar străvechi este cunoscut pentru proprietățile sale care hrănesc părul fără a-l încărca, oferindu-i o suplețe reparatoare și o finețe extraordinară.
Cel mai rar ingredient: propolisul care protejează
Cunoscut pentru proprietățile sale de protecție, propolisul este un întăritor natural autentic care se formează în stup. Acesta este produs de albine pentru a acționa ca un scut de apărare a stupului. Aplicat pe păr, propolisul este renumit pentru proprietățile sale protectoare.

Ulei de masline

Experții Garnier au ales uleiul de măsline, un ulei extrem de hrănitor și un ingredient apreciat încă din antichitate pentru proprietățile sale puterniceșipentru a crea o formulă unică pentru părul uscat și deteriorat, cu scopul de a reface acest tip de păr și de a-i reda frumusețea naturală.
Uleiul de măsline extra-virgin, un elixir hrănitor:
Uleiul de măsline este apreciat în întreaga lume pentru proprietățile sale benefice. Originar din inima Mediteranei, uleiul de măsline este un truc de frumusețe tradițional care este transmis din mamă în fiică. Uleiul este apreciat în multe culturi pentru beneficiile sale terapeutice și pentru puterea sa de recondiționare, devenit sinonim cu hrănirea intensă.
Uleiul de măsline extra-virgin este presat la rece pentru a-și păstra proprietățile naturale. Este un aur lichid, un elixir puternic care hrănește intens fibra capilară pentru a oferi suplețe și pentru a reface părul de la rădăcină până la vârfuri. Uleiul de măsline este bogat în acizi grași, în special acid oleic, un acid excelent pentru păr! De asemenea, conține vitamina E antioxidantă, cunoscută pentru efectul său de scut împotriva radicalilor liberi.

Argan si camelie

Moștenit prin ritualurile de înfrumusețare ale femeilor din bazinul mediteraneean, uleiul de arganeste renumit pentru proprietățile sale extrem de hrănitoare și protectoare. Este un adevărat dar al naturii și este extras cu metodeartizanale. Acest proces extrem de solicitant și riguros permite ca toate proprietățile uleiului de argansă fie distilate și conservate. Bogat atât în Omega 6, cât și în vitamina E, uleiul de arganeste folosit în produsele cosmetice pentru renumitele sale proprietăți revitalizante și protectoare, care lasă părul moale, suplu și mătăsos într-un mod natural.
Uleiul de camelie:
Uleiul este extras dintr-o floare cu o eleganță de neegalat, fiind un ulei feminin senzual care conferă strălucire părului, lăsându-l moale și oferindu-i un aspect neîncărcat. Cunoscută în Asia ca „vestitorul primăverii”, camelia produce un ulei prețios, protector și care se absoarbe ușor.

Ceai verde, eucalipt si citrice

Experții în știința plantelor de la Garnier au selectat ceaiul verde natural, eucaliptul și citricele pentru a crea o formulă unică pentru părul și scalpul normal, cu tendință de îngrășare. Considerat un elixir al purității, ceaiul verde a fost cultivat de secole pentru puterile sale antioxidante excepționale și este cunoscut în întreaga lume pentru numeroasele sale proprietăți benefice. Aliatele ideale în detoxifiereapărului, formulele noastre îmbogățite cu ceai verde oferă revitalizare la un nivel înalt prin curățarea și purificarea scalpului și prin învigorarea părului cu prospețime și suplețe. Îmbogățită cu eucalipt și citrice, această formulă revigorantă aduce un plus de prospețime, suplețe și strălucire părului.

Merisor si ulei de argan

Experții Garnier au selectat uleiul de arganhrănitor și extractul de merișor protector pentru a crea o rețetă unică pentru părul vopsit.
Uleiul de argan: un ulei rar și prețios
Bogat în Omega-6 și vitamina E, uleiul de arganeste un produs de îngrijire cu eficiență naturală, renumit pentru proprietățile sale nutritive și revitalizante. Acționează ca un amplificator de strălucire care lasă părul moale și strălucitor, cu un efect natural mătăsos.
Merișorul: Un fruct unic de culoare intensă
Merișorul provine dintr-un arbust care crește în America de Nord, în regiuni reci cu pământ foarte umed. Bogat în polifenoli, extractul de merișor este renumit pentru proprietățile sale antioxidante și de protecție.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply