To top
28 Mar

La Mer si ale sale moduri de a iubi

La Mer este unul dintre brandurile foarte dragi mie, nu doar pentru ca este iconic, ci pentru ca are o poveste adevarata, despre care am mai scris (aici), pentru ca heritiage-ul sau te face sa crezi in el, pentru ca nu se dezice de prestigiul pe care l-a dobandit si pentru ca, testand produsele, am fost extrem de incantata.

Acum am primit noutatile, pe care le impartasesc cu voi, pentru ca sunt newsuri frumoase.

„Moduri de a iubi” este noua campania digitala globala La Mer, ce personifica versatilitatea si calitatile cremelor sale. O odisee formata din 5 scurt-metraje ce o au ca protagonista pe actrita Kate Hudson, una dintre iubitoarele cremelor La Mer, care acum are ocazia sa vorbeasca despre pasiunile si experientele ei, dezvaluindu-si ritualurile de frumusete.

Declaratia ei este fireasca, simpla si emotionanta: „ Imi amintesc cand mama mi-a facut cadou Creme de la Mer, de Craciun, pe cand eram o adolescenta”.

Asa cum am convingerea ca stiti deja, cremele La Mer au niste proprietati legendare de vindecare a pielii, iar acum, fiecare scurt-metraj le descrie intr-un mod inedit. Intens (Creme de la Mer), Racoritor (noul produs The Moisturizing Gel Creme), Echilibrat (The Moisturizing Matte Lotion), Pur ( Te Moisturizing Soft Lotion) si Delicat (The Moisturizing Soft Cream) !

Filmate de cineastul Lorenz Denis, unul dintre preferatii lui Hudson, in superba Islanda, suntem purtati prin peisaje acvatice senzationale, presarate cu cascade, bai minerale, oceane si ghetari, iar Kate, intr-o perfecta solitudine, langa apa, contempla.

Campania ne face cunostinta si cu noul erou al gamei, The Moisturizing Gel Creme, o formula plina de prospetime, ce hidrateaza si calmeaza tenul.

Va invit sa lasati sa curga imaginile si sa vedeti cele 5 filme artsy.

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply