To top
13 Feb

Aura Mugler, noul parfum care te seduce

Puterea de seductie a unui parfum se masoara in emotii. Parfumurile mele imi vorbesc despre sentimente, epoci, iubiri, regrete, inceputuri, sezoane, bucurii si amintiri. Cu unele dintre ele am un trecut, cu altele abia incep o relatie.
Este cazul noii arome Mugler, Aura, un parfum ce poarta amprenta olfactiva a casei, dar care are si un suflu nou. Extrem de intens si senzual, Aura vorbeste despre instinct, despre acel amestec unic de feminitate si pasiune.
Creat de patru parfumieri celebri: Daphne Bugey, Amandine Clerc-Marie, Cristophe Raynaud si Marie Salamagne, Aura Mugler este primul parfum oriental-floral-carnal cu ingrediente pretioase precum: tiger liana- o planta traditionala chineza, frunze de rubarba, floare de portocal, vanilie de Bourbon si note lemnoase.
Sticla in forma de inima este ea insasi o mica opera de arta, cu o semnificatie intensa. Inima, locul iubirii si al trairilor intense, al pasiunii, al energiei vitale.

Este potrivit unei femei care nu se teme sa-si arate intentiile, care indrazneste sa simta, care stie sa se dezvaluie facandu-se de neuitat, care stie ca seductia inseamna incitare, dar si inaccesibilitate. Poarta-l cu nonsalanta si cu convingerea ca este suficinet pentru a te face memorabila. O coafura elaborata, un ruj burgundy, niste cercei solitaire cu diamante, o rochie de catifea verde regal si un strop de parfum, o seara de iarna, strazi pustii, drumul in solitudine spre barbatul iubit. Erotism, imaginatie, neconventional. Mirosul tau pe reverul lui, imaginea ta o obsesie.  Extralucid, infailibil, utra-rapid, instictul este stiinta intima si secret vital, el permite conectarea ta cu intreaga natura, dar si cu tine insati. Incearca sa-ti gasesti elementul unic, personal, prin intermediului propriului tau instinct.

SinglePage_AURA_M-no-claim

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply