To top
19 Jan

Ariane Labed, noua imagine Chloé

Dragii mei, o alta veste din lumea parfumurilor.  Ariane Labed este  imaginea  noului parfum Chloé , programat sa soseasca in magazine la nivel mondial in martie 2018. Cunoscuta  pentru rolurile unor personaje puternice si independente, Labed va fi  reprezentarea noua si  moderna a femeii Chloé.              Născută și crescută în Grecia, Ariane Labed a studiat dansul și drama înaintea debutului său cinematografic în filmul Attenberg, pentru care a fost premiată cu “Cea mai bună actriță” la Festivalul de Film de la Veneția în 2010. Ariane a continuat să joace într-o serie de filme franceze și proiecte internaționale, cum ar fi „Înainte de miezul nopții”, „Fidelio”, „l’odyssée d’Alice”,” Assassin’s Creed „(regizat de Justin Kurzel și Marion Cotillard și Michael Fassbender), și cel mai recent în Lobsterul lui Yorgos Lanthimos, care a câștigat premiul juriului la Festivalul de la Cannes în 2015. Proiectele sale viitoare includ un rol în filmul Mary Magdalene, alături de Rooney Mara și Joaquin Phoenix și The Souvenir: Part 1, cu Robert Pattinson

“Femeia descrisă în această nouă campanie este liberă, puternică și iubeste aventura. Ea acapareaza lumea, frumusețea acesteia și o face curioasă cu privire la ceea ce are de oferit. În acest sens, ea ma inspira foarte mult”, a mărturisit Ariane Labed. Simona Cattaneo, CMO la Coty Luxury, a menționat : “cu acest parfum explorăm un nou teritoriu și introducem o nouă fațetă a personalității femeii Chloe. Spontaneitatea, deschiderea spre lume și libertatea sunt valorile pe care le trăiește, iar Ariane este chintesența acestei noi femei Chloé. Nu am fi putut fi mai mândri să o numim noul nostru purtător de cuvânt. ”

„Ariane combină culturi diferite și afișează mai multe talente, iubind să treacă frontierele noi și să se întâlnească cu lumea.” Grația ei naturală și frumusețea izbitoare o fac imaginea  Chloé perfecta, fericită și îndrăzneață “, a adăugat Geoffroy de la Bourdonnaye, CEO  Chloé.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply