To top
14 Dec

In vizita la Galletto

Am avut un weekend placut, cu activitati relaxante, cu putin shopping, o vizita la salonul de coafura, dar si una intr-unul dintre restaurantele descoperite recent si unde imi place foarte mult.

eu restaurant
M-am gandit sa va scriu cateva cuvinte despre atmosfera si mancarea de aici, pentru ca este sezonul in care restaurantele au luat locul teraselor, asa ca e bine ca lista voastra de must see sa fie cat mai ampla. In plus, specialitatea casei este de neratat, daca te numeri printre cei gurmanzi.
Restaurantul Galletto se afla pe Str. Caderea Bastiliei, intr-o vila draguta. Este un loc placut decorat, cu un vibe optimist, cu multa lumina si niste palmieri uriasi. Mi-au placut foarte mult desenele murale, care mi-au amintit de Italia cea colorata si plina de entuziasm. Noi am mers si la pranz si seara si ne-am simtit la fel de bine, in ambele momente ale zilei.

IMG_1758
Specialitatea casei este cocoselul de munte, pe jar, cu o crusta crocanta si condimentata, gust delicios si cu diferite variante de garnitura: legume, brocolli, cartofi prajiti sau cartofi cu rozmarin. Noi am incercat cocoselul cu cartofi prajiti si cu cartofi cu rozmarin, acompaniat de un sos foarte bun cu usturoi.
Imi place maniera in care cocoseii sunt preparati, marinati si asezonati cu arome, gatiti pe jarul cu carbuni, dar si faptul ca sunt crescuti bio, intr-o regiune montana de langa Milano.

IMG_1772
Este un loc potrivit de iesit cu prietenii sau cu familia, mai putin in doi, daca aveti in plan un dinner romantic.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply