To top
29 Nov

Stralucitorii Eighties, Studio 54 & cel mai nou brand, Smashbox

N-am putut ajunge, de aceasta data, la unul dintre evenimentele la care mi-as fi dorit foarte tare. Este vorba despre lansarea unui nou brand de top de make-up, Smashbox, adus recent in Romania prin Estee Lauder.

Prima data cand am intrat pe site-ul Smashbox, in minte mi-au venit  frumosii si inegalabilii ani ’80, tumultuosul New York, cu galeria sa de personaje interesante, cu Andy Warhol cel creativ cu Basquait cel nonconformist, stralucirea celebrului Studio 54 si toata acea perioada recunoscuta drept anii postmodernismului.

Am avut-o in minte pe Bianca Jagger, cu rujul grena si cu palaria cu pasare, cu costumele ei impecabile, cu croi masculin, dansand frenetic pe Grace Jones.

M-am indragostit de Smashbox, pentru toate aceste emotii pe care mi le-a oferit, dar si pentru ca rujurile si highlighter-urile sunt absolut senzationale.

Pe lista de preferinte s-au asezat Photo Finish Primer, blushurile si rujurile in nuante de grena, visiniu si rosu clasic.

Smashbox are legatura cu studiourile photo, cu lumina reflectoarelor, asa cum si anii ’80 au legatura cu arta moderna, cu pictorialele indraznete ale lui Helmut Newton, poate, de aceasta, acest brand ma readuce in acea perioada.

Smashbox s-a nascut literalmente intr-un studio de fotografie; unde marii fotografi, celebritati, artisti si specilisti in arta machiajului lucreaza impreuna, pentru a crea imagini unicat.

Povestea este una de succes si are aroma a ceea ce numim the americam dream. In 1990, Dean si Davis Factor, doi frati, dintre care unul fotograf, au ideea de a fonda un studio foto, pe nume Smashbox. Davis era un celebru fotograf de moda la acea vreme, iar ideea de a organiza un casting in arta foto „Photo Assistents Show”, cu scopul de a descoperi noi talente, transforma Smashbox la nivelul de brand de elita, in industria make-up-ului.  Davis cochetase cu fotografia inca de la 6 ani, iar fiecare zi l-a facut sa-si dezvolte acest simt estetic, alaturi de talent, astfel ca, in timp, va semna pictoriale pentru reviste de renume.

In 1996, produsele Smashbox sunt create, asa cum Davis spunea, pentru a fi folosite de clienti acasa, obtinand rezultatul pe care il au sedintele foto. Brandul devine celebru odata cu lansarea Photo Finish Primer, ce avea la baza o formula unica, ce minimiza retusarea in timpul fotografiilor.

Timpul a pozitionat Smashbox pe locul 1 in topul vanzarilor din America la categoria primere si a inceput sa numere milioane de fani in intreaga lume.

Toate produsele ce poarta semnatura Smashbox sunt produse de inalta performanta, unice, testate pentru a rezista conditiilor speciale dintr-un studio fotografic.

Pot fi cadouri utile, care sa bucure femeile pretentioase, mamele rafinate, care iubesc nuantele discrete, prietenele indraznete, care poarta nuante intense, cu lejeritate. Este un brand extrem de bine conturat, cu o bogata gama de produse, cu traditie si cu o istorie care ii garanteaza renumele.

Produsele Smashbox, le puteti gasi in exclusivitate in reteaua Douglas. Mai exact, ele vor putea fi cumparate de la finele lui noiembrie, din Douglas Baneasa Shopping City, Douglas Afi Cotroceni, Douglas Unirea Shopping Center si Douglas Bucuresti Mall. Pana atunci le puteti vedea pe www.douglas.ro

Va doresc alegeri inspirate si revin cu noutati!

Iata cateva dintre tentatii 🙂

607710046382

607710004764

607710019515

607710019713-001

607710039094

 

607710040250 - 607710051386

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply