To top
4 Nov

5 intrebari cu Dr. Cristian Andrei

Pe Dr. Cristian Andrei il cunosc de 10 ani. Am colaborat cu dumnealui, am lucrat in cadrul Institului de Relatii Umane, dar l-am cunoscut si ca terapeut, ajutandu-ma foarte mult in dezvoltarea mea personala.
Este unul dintre putinii oameni pe care i-am intalnit, pasionati cu adevarat de ceea ce fac. Este extrem de implicat in probleme sociale, din pura dragoste de semeni.
Ii port un mare respect si, dincolo de a-l percepe ca pe un profesionist impecabil, il simt ca parte din familia mea.
Acum cateva zile, i-am propus un scurt interviu, pentru ca mi s-a parut oportun ca cititorii sa afle despre cele mai noi proiecte ale sale, printre care se numara si intalnirie – Dezvaluirile Psihoterapeutice ale Dr. Cristian Andrei – unde, intr-un cadru foarte relaxat, participantii pot discuta si afla solutii pentru problemele lor. Temele abordate sunt foarte actuale si de interes, iar intalnirile par sa se bucure de un real succes.
Pe pagina de Facebook a Institului de Relatii Umane, puteti sa sugerati subiecte care v-ar interesa sa fie dezbatute si, de asemenea, va puteti inscrie la aceste intalniri.

Ce mai face Dr. Cristian Andrei? Cum ii este toamna?

Toamna ii este preferata doctorului Andrei, pentru ca s-a născut in pragul ei și pentru ca o simte in ritmul lui, cu arome, culori cuminți și liniște. 

Care este cel mai nou proiect?

In perioada aceasta scriu o carte despre cum gândește copilul, particip ca expert in programul Joc Responsabil pentru prevenirea problemelor de joc de noroc, intru in casele oamenilor prin Skype, ca sa ii consiliez in mijlocul unor probleme familiale…

Stiu ca organizati niste conferinte cu teme interesante, de actualitate, numite sugestiv Dezvaluirile Psihoterapeutice ale Dr. Cristian Andrei. Curiozitatea ma impinge sa vreau mai multe detalii…Ce se intampla in cadrul acestor intalniri?

Totul pleacă de la pasiunea pentru psihologie a unui număr foarte mare de cetățeni dintre cei întâlniți de mine la Institutul de Relații Umane, unde lucrez. Exista chiar și destui tineri care se programează la terapie doar ca sa vadă cum se desfășoară o astfel de ședința la mine 🙂 Asta m-a convins sa concep teme precum Sugestia, Obsesia lucrului întreg, Nu am încredere in mine, Spalarea creierului, Anxietatea din mine etc. 

Aceste intalniri au reusit sa creeze o comunitate la acest moment? Ce ii reuneste pe acesti oameni?

Imi este tot mai clar ca au apărut doua comunități: una care vine la fiecare doua săptămâni in sala Golden Tulip ca sa asiste la conferințe și sa pună intrebari, iar alta de aproape 3000 de persoane, care urmăresc live pe Facebook conferința. 

La ce v-ati gandit cand ati decis sa va “dezvaluiti” oamenilor? 

Cred ca fiecare om are nevoie de cunoștințe din domeniul psihologiei aplicate, pentru a se ințelege pe sine, a-i înțelege pe ceilalți, pentru relationa și pentru a se face iubit cu adevărat.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply