To top
4 Oct

Cum poti sterge ridurile de la ochi, pentru 8 ore

La inceput de octombrie, am fost invitata sa descopar un produs extrem de eficient, cu actiune imediata, ce poate sterge ca o guma ridurile de la ochi, asa numita talpa gastei.
Remescar Riduri Talpa Gastei este creatia brandului belgian Remescar, recunoscut pentru gama de produse cu formula rapida, aflata la granita dintre cosmetica si medicina.
Produsul se adreseaza tuturor femeilor de peste 45 de ani, care se confrunta cu problema ridurilor din jurul ochilor, dovedindu-si eficacitatea prin diminuarea acestora, cu pana la 73%, timp de 8 ore.
Asadar, daca aveti nevoie ca intr-o zi sa aratati impecabil, pentru un eveniment sau o ocazie speciala, Remescar Riduri Talpa Gastei poate fi solutia ideala. Il aplicati inainte cu 8 ore, conform pasilor pe care ii gasiti pe prospect si efectul este garantat.
Am asistat la o demonstratie live, in cadrul evenimentului, si am vazut cum, dupa cateva minute, pur si simplu, ridurile se estompau si asta datorita tehnologiei exclusive eWrink, care actioneaza in trei pasi: strangerea instant a pielii, umplerea acesteia si reactivarea celulara. La baza formulei stau siliconul de origine vegetala, mineralele din argila si extractele naturale, care pot umple golurile celulare ale structurii pielii, netezind suprafata acesteia.
Produsul poate fi gasit doar in farmaciile Sensiblu, costa 121, 99 lei si poate fi considerat un must-have. De la Ana Maria Nilca, Brand Manager Remescar, am aflat ca se aplica pe tenul curat, intr-o cantitate mica, cam cat un bob de orez, urmandu-se intocmai instructiunile, apoi continuandu-se cu rutina obisnuita de make-up.
Va invit sa descoperiti acest produs revolutionar, ce reprezinta o solutie non-invaziva si care poate sa va ofere o privire luminoasa, un ten neted si o incredere mai mare in sine. Recomandarea, pe care am primit-o si pe care v-o transmit si voua, este aceea de a nu-l folosi zilnic.
Astept impresiile voastre cu mare interes, atat a acelora care au incercat deja produsul, cat si a celor care sunt interesate de noua inventie.

_T2_9330

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply