To top
20 Sep

Cearcanele pot fi sexy!

Intotdeauna, am avut asa-zisele cearcane. Nu intotdeauna, m-am impacat cu ideea, desi Goran Bregovic spunea ca cele mai misto femei sunt cele foarte slabe, cu sanii mari si cu cearcane. De la o varsta insa, cand am devenit matura, cand mi-am rafinat gustul, dupa lecturi si filme, am realizat ca cearcanele sunt misto. Te fac interesanta, iti dau un charm aparte, pari melancolica, consumata de iubiri si „daca-uri” si chiar misterioasa. Aerul boem este potentat, iar, daca mai stii sa-ti asortezi si privirea cu usoarele cearcane, poti face din asta chiar o arma de seductie. Daca nu ma crezi, arunca-ti ochii pe cateva poze cu Catherine Deneuve, Sophia Loren, Uma Thurman sau Jean Rosemary Shrimpton. Oricare dintre aceste Divas ale epocii lor este un model de frumusete si senzualitate. Iar, daca ai nevoie de un ghid de „purtare” a cearcenelor, iata cateva tips & tricks: nu folosi farduri gri niciodata, in schimb poarta creion khol negru cu putin glitter, pe care sa-l aplici pe pleoapa inferioara, intinzandu-l usor, ca si cum ai plans, nu-ti coafa parul pentru a nu crea o discrepanta, priveste indiferent, umezeste-ti buzele cu un gest erotico-nonsalant, creeaza un contrast puternic, purtand cercei mari si opulenti, poarta o sapca din vinyl negru, fura cu privirea de sub borul ei si nu-ti spune numele necunoscutilor.

Cand spun cearcane, nu ma refer la pungi, ci la acea nuanta usor mai inchisa de sub ochi.

Cu toate astea, sunt si momente cand ele se accentueaza, mai cu seama daca ai o perioada aglomerata, daca pierzi noptile, daca ai insomnii sau esti preocupata de ceva. Cu siguranta ca nu este de dorit sa le lasi la vedere, pentru ca asta nu e deloc cool si charmant.

Pentru aceste situatii, s-a inventat Instant Full Cover Concealer de la Bobbi Brown, o formula extrem de eficienta, care acopera foarte bine si care ofera luminozitate zonei, intr-o maniera super-natural. Stiti ca nu este de dorit o formula incarcata, care sa va acopere pana si expresia, doar pentru a arata ca o papusa de portelan inerta. Nu acesta este rolul unui produs de make-up, ci acela de a atenua, intr-un mod foarte natural, imperfectiunile.

Bobbi Brown_Concealer

Alors, acest anticearcan are o acoperire mare, fara ca pielea sa se simta sau sa arate incarcata, gratie unei tehnologii numita Triple Matrix. Pe piele se comporta ireprosabil, fara a se strange inestetic in micile riduri si fara a se sterge. Contine o infuzie din extract de esente de lemn indian si extract din fructe de palmier, care ajuta la estomparea instantanee a nuantei mai inchise de sub ochi, dar si la reducerea semnelor de imbatranire.

Produsul se aplica cu ajutorul pensulei, cu miscari usoare, distribuind cantitatea in mod egal, incepand cu zona pleoapei inferioare. Finisajul se realizeaza prin tapotarea produsului cu degetul, pentru a intinde mai bine fluidul si pentru a uniformiza. Daca ai nevoie, dar numai daca se impune, poti sa mai aplici un strat care va asigura iluminarea zonei.

Il puteti testa in magazinele Bobbi Brown din Baneasa Shopping City si Park Lake, unde, daca veti merge in perioada 16-30 septembrie, veti avea parte si de surprize.

Noul anticearcan poate fi gasit in 15 nuante, in concordanta cu fondurile de ten Bobbi Brown: Porcelain, Ivory, Warm Ivory, Sand, Cool Sand, Beige, Warm Beige Natural, Natural Tan, Warm Natural, Honey, Warm Honey, Golden, Almond, Chestnut.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply