To top
19 Sep

Noua gama Waso-Shiseido pentru Millennials

Din seria noutatilor de toamna, astazi, va voi prezenta the newest line from Shiseido, Waso, o gama de produse noi, destinata generatiei Millennials, ce are ca scop redefinirea frumusetii. Waso utilizeaza expertiza si inovatia pe care Shiseido le-a dobandit gratie atator formulelor exclusive create.
Waso inseamna mostenirea autentica japoneza. Mai exact, Wa este cuvantul ce denumeste sentimentul de pace si aromonie si So, inspiratie. Asadar, Waso este sinonim cu  ingrijirea pielii, inspirata de estetica japoneza.
Conform filosofiei Shiseido, frumusetea vine din interior, iar principalele surse pentru potentarea ei se regasesc in natura. Fiecare formula a produselor gamei utilizeaza ingrediente sigure, bazate pe propriile standarde Shiseido. Uscaciunea, tenul gras, porii dilatati sunt cateva dintre problemele ce pot fi rezolvate utilizad noile produse.
Shiseido a proiectat o metoda unica de formulare a celulelor botanice intregi, Whole Cell Release System W, ce a fost implementata in produsele Waso.
Ingredientele japoneze- cheie ale noii game sunt: morcovul, ce hidrateaza pielea, oferindu-i o textura fina, frunzele loquat, ce matifiaza tenul si reduc porii, tofu, ce reimprospateaza pielea si o netezeste, ciuperca de jeleu alb, ce hidrateaza din plin pielea si mierea.
Campania Waso este una foarte sugestiva, ce transmite mesajul ca adevarata frumusete sfideaza stereotipurile. Astfel, cele 5 fete ale campaniei, completate de personalitatea si de imagistica campaniei, iti vor demonstra ca perceptia despre frumos este relativa si ca frumusetea poate fi privita din diferite unghiuri.
Fotografiile realizate de Viviane Sassen plaseaza fetele in salbaticia Japoniei, creand imagini puternice, ce reprezinta forta si puterea frumusetii unei generatii. Continutul video al campaniei “on the Routine Road” este creatia lui Julien Klincewicz, videograf, designer de arta, de moda, dar si Millennial.

Revenind la noile produse extrem de eficiente, am sa fac o scurta trecere in revista a acestora, urmand ca voi sa le testati in parfumeriile de lux.

Clear Mega-hydrating Cream este o crema cu putere de hidratare foarte mare, cu celule intregi de morcov. Pielea este hranita si catifelata pe parcursul intregii zile. Se poate folosi inainte de make up sau peste make-up.

HyperFocal: 0

Quick Matte Moisturizer Oil-free este o emulsie ce matifiaza, cu celule intregi de frunze loquat. Pielea nu mai este uleioasa si devine mai neteda.

HyperFocal: 0

Color-smart Day Moisturizer este un hidratant de zi, pentru un ten stralucitor, tot cu celule de morcovi. Modifica culoarea pentru a uniformiza tenul, hidrateaza si are SPF 30.

HyperFocal: 0

Color-smart Day Moisturizer oil-free este aceeasi formula ca cea anterioara, doar ca fara ulei.

HyperFocal: 0

Soft + Cushy Polisher este un exfoliant fin al pielii, ce contine tofu, un ingredient ce ajuta la curatarea pielii, lasand-o neteda si matasoasa.

HyperFocal: 0

Quick Gentle Cleanser este o lotiune de curatare revigoranta, cu miere și jeleu regal de albine.

HyperFocal: 0
.
Fresh Jelly Lotion este o lotiune hitratanta, cu un ingredient derivat din ciupercile albe. Textura sa de jeleu se transforma, pe piele, intr-o lotiune delicata.

HyperFocal: 0

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply